Välkommen till Butik Kalcits webbshop med kristaller, handvävda Rebozos från Mexiko, böcker, orakelkort, smycken & kurser.

Allt i webbshoppen finns även i vår fysiska butik Butik Kalcit i Åkersberga. Varmt välkomna!

Howlit, hänge

Egenskap: Minskar oro, stress och spänningar. Howlit är en underbar sten att använd när man behöver minska oron, spänningar och stress. Den lugnar och lindrar känslor, överaktiva sinnen och hjälper dig få en djup och avslappnande sömn. Den ger klarhet, absorberar ilska och negativ energi. Att Meditera med Howlit kan hjälpa en att ansluta till de högre sfären, tillåtande en högre kommunikation på de högre frekvenserna. Det sägs att den kan balansera känslor. Stjärntecken: Tvillingarna Chakra: Hjässan Stenarna plockas slumpvis och kan variera sig i form från det på fotot. Tänk på att stenar är en produkt av naturen och är inte helt släta eller fria från sprickor. Alla stenar säljes i befintligt skick. Storlek, form, färgskiftningar och kvalitet kan variera från gång till gång. Sprickbildningar o.dyl. hör till och det är inte något som är fel på varan eller orsak till reklamation. Vi strävar dock alltid efter att skicka en så fin sten som möjligt.

100,00 kr

Turmalinkvarts, hänge

Egenskap: Grundande, tar bort negativa energier, rädsla och oro.  Denna kristall innehåller en kombination av bergkristall och svart turmalin. En superhärlig kristall som både grundar dig och ger en hög vibration som stärker din energi och ditt medvetande. Turmalinkvarts är super för att balansera Yin och Yang energierna. Den renar din aura och energier i rum och på saker. Svart Turmalin är bra för att blockera och ta bort negativa energier, rädslor, oro mm. Bergkristall är känd som en healing mästare. Den ökar din andliga tillväxt.  Kombinationen av Bergkristall och Svart Turmalin skapar en kraftfull kompanjon i din andliga tillväxt. Stenarna plockas slumpvis och kan variera sig i form från det på fotot. Tänk på att stenar är en produkt av naturen och är inte helt släta eller fria från sprickor. Alla stenar säljes i befintligt skick. Storlek, form, färgskiftningar och kvalitet kan variera från gång till gång. Sprickbildningar o.dyl. hör till och det är inte något som är fel på varan eller orsak till reklamation. Vi strävar dock alltid efter att skicka en så fin sten som möjligt.

150,00 kr

Rebozo - Claveles

En förlängning av kärleksfulla händer. Claveles betyder nejlika på spanska. Denna har vävts med lila och vinfärgade trådar tillsammans och skapar en mjuk tonad rebozo. Dessa traditionella 100% bomulls rebozos används av barnmorskorna i Mexiko och är vävda för hand på vävstol. Rebozo är ett superverktyg för partner eller doulor för att hjälpa den födande med olika massagetekniker samt övningar inom Aktiv Baby / Spinning babies, Perfekt också som en kort wrap för att bära bebisen eller som en lång halsduk / sjal. ♡ Tillverkad i Oaxaca, Mexiko ♡ ....... Rebozo är ett sjal som används i den centralamerikanska traditionen för många ändamål, och det är en viktig vän för kvinnan i hennes livscykler. Med en rebozo rörs kvinnans kropp rytmiskt för att uppnå balanseffekter som i en massage under graviditeten, under födelsen och efter födseln. Rebozo är också ett plagg och används för tex ceremoniella ändamål. Längd: Cirka 2,7 m (+ fransar) Bredd: Cirka 68-75 cm Handvävd, 100% bomull Tvättinstruktion: Tvättas minst en gång före användning. Kan tvättas i 40 grader på ett mjukt program.  Milt tvättmedel, inget blekmedel. Lufttorka rebozon. Ej torkskåp eller torktumlare. Bind ihop fransarna för att undvika trassel, jag sätter ihop fransarna med en plastpåse klämma eller gummisnodd längre ner mot änden av fransarna och lägger sedan rebozon i en tvättpåse. Det har funkat jättebra.  OBS: Handvävda rebozos kan innehålla några knutor i väven, drag eller andra tecken som visar att detta är ett handarbete.  Lite förändringar i färg eller storlek kan också inträffa pga dom är handgjorda av olika hantverkare.  Varje rebozo är unik! Det är det som gör dom så magiska! 

1 095,00 kr

Sling Rings, Bronze

Sling Rings är ett superfint val för föräldrar som vill bära sina barn i en bärsjal och där man vill att det ska gå snabbt och enkelt att få på sig sjalen. Med dessa ringar behöver bärsjalen inte knytas. Rebozon som bärsjal kan användas i olika positioner men med dessa sling rings blir den idealisk för höftbärande & även det bästa alternativet för ammande mammor som vill kunna ge sitt barn "amning-on-the-go". Information om dessa Sling Rings: Material: aluminium Tillverkade: i USA. Ringarna är tillverkade specifikt för bärande av barn i bärsele. Dom är designad för att vara lätta, färgglada och fri från svetsar/kanter. Ringarna är styrktestade för att säkerställa säkerhet och styrka. Dom är även testade för bly / tungmetall / etc. i ett oberoende laboratorium för att säkerställa styrka och icke-toxicitet. Mått: Yttre diameter: 8,9 cm Inre diameter: 8 cm / 3,14 tum

270,00 kr

Rebozo, Desierto Khaki

Desierto betyder Desert och just öknen är inspirationen hos familjen García när de vävde denna rebozo.  En varmbrun ton har den, som sanden i öknen. Denna rebozo har en bas av tunna ljusbruna ränder. Diamantfigurerna är gjorda med mörkare brun färg och går i 3 breda sektioner i ändarna och på mitten har den 3 smalare diamantmönster. Du kan finna olika detaljer och strukturer i hela rebozon & titta på den detaljerade knutningen i fransarna!! Magisk är den!!     

1 095,00 kr

Rebozo, Hierro

En förlängning av kärleksfulla händer.  Hierro har vävts med lila och ljusbruna trådar tillsammans för att skapa en intressant nyans. I vissa ljus ser det blåaktig ut, i något mörkgrått, men sedan har den också denna bruna färg ... Du måste se den live för att kunna känna in den magiska färgen in den! För mig påminner färgen om metall med sina reflektioner. Denna rebozo har ett vackert blommönster i partiet innan fransarna.  En rebozos erbjuder oss inre frid och avslappning vid massage och vaggande trygghet under en förlossning. Med en rebozo kan du skapa din privata sfär under förlossningen och kunna fokusera helt på att gå in i dig själv. Dessa traditionella 100% bomulls rebozos används av barnmorskorna i Mexiko och är vävda för hand på vävstol. Rebozo är ett superverktyg för partner eller doulor för att hjälpa den födande med olika massagetekniker samt övningar inom Aktiv Baby / Spinning babies under förlossningen. Perfekt också som en kort wrap för att bära bebisen eller som en lång halsduk / sjal. ♡ Tillverkad i Oaxaca, Mexiko ♡ ....... Rebozo är ett sjal som används i den centralamerikanska traditionen för många ändamål, och det är en viktig vän för kvinnan i hennes livscykler. Med en rebozo rörs kvinnans kropp rytmiskt för att uppnå balanseffekter som i en massage under graviditeten, under födelsen och efter födseln. Rebozo är också ett plagg och används för tex ceremoniella ändamål. Längd: Cirka 2,7 m (+ fransar) Bredd: Cirka 68-75 cm Handvävd, 100% bomull Tvättinstruktion: Tvättas minst en gång före användning. Kan tvättas i 40 grader på ett mjukt program. Milt tvättmedel, inget blekmedel. Lufttorka rebozon. Ej torkskåp eller torktumlare. Bind ihop fransarna för att undvika trassel. Jag sätter ihop fransarna med en plastpåse klämma eller gummisnodd längre ner mot änden av fransarna och lägger sedan rebozon i en tvättpåse. Det har funkat jättebra. OBS: Handvävda rebozos kan innehålla några knutor i väven, drag eller andra tecken som visar att detta är ett handarbete. Lite förändringar i färg eller storlek kan också inträffa pga dom är handgjorda av olika hantverkare. Varje rebozo är unik! Det är det som gör dom så magiska!

1 095,00 kr

Sling Rings, skiffer

Sling Rings är ett superfint val för föräldrar som vill bära sina barn i en bärsjal och där man vill att det ska gå snabbt och enkelt att få på sig sjalen. Med dessa ringar behöver bärsjalen inte knytas. Rebozon som bärsjal kan användas i olika positioner men med dessa sling rings blir den idealisk för höftbärande & även det bästa alternativet för ammande mammor som vill kunna ge sitt barn "amning-on-the-go". Information om dessa Sling Rings: Material: aluminium Tillverkade: i USA. Ringarna är tillverkade specifikt för bärande av barn i bärsele. Dom är designad för att vara lätta, färgglada och fri från svetsar/kanter. Ringarna är styrktestade för att säkerställa säkerhet och styrka. Dom är även testade för bly / tungmetall / etc. i ett oberoende laboratorium för att säkerställa styrka och icke-toxicitet. Mått: Yttre diameter: 8,9 cm Inre diameter: 8 cm / 3,14 tum

270,00 kr

A yogic path

Detta gamla, men ändå visionära card deck är ett superfint verktyg för att få tillgång till din yogiska intuition.  Varje kort representerar aspekter av jaget, symboliserat av heliga figurer och begrepp som är integrerade i yoga och Ayurveda. Illustrerade av vackra, ursprungliga konstverk, korten ger insikt i nutid och vägledning för framtiden, och låser upp en djupare förståelse av jaget och energierna som flyter genom oss.  Den medföljande guiden ger fullständiga beskrivningar av varje kort samt förslag hur du kan arbeta med korten, så att du kan upptäcka heliga betydelser och få kosmisk intuition från universum.  Yogic Path Oracle Deck & Guide innehåller: - En utsmyckad ask med magnetisk stängning och lyftband för innehållet - 54 orakelkort & guidebok 128 sidor. Språk: Engelska

400,00 kr

Skogsbad Söraspåret 28/3

I en tid av oro kan naturen ge oss kraft. I naturen är vi fria och virus har svårt  att nå oss. Nu samlar jag till ett skogsbad vid Söraspåret lördagen 28/3 kl 11:00. Under ca 1h rör vi oss stilla i skogen och jag guidar dig till att finna ro. Alla deltagare kommer att ha gott om avstånd till varandra så detta är ett sätt att nå mindfulness och stillsam yoga i grupp trots att tiderna är som dom är. Klä dig efter väder samt ta med ett sittunderlag i en ryggsäck/väska. Gillar du att gå med stavar så ta gärna med dom. Varmt välkommen! Vi ses vid parkeringen i slutet av Fjärilsvägen. Information om skogsbad Naturen ger oss energi och vila, i en naturlig miljö blir vi närvarande. Naturen ställer inga krav och tar inte av vår hjärnkraft. Raka motsatsen till en vardag i stress och i en urban miljö. Man kan se detta som en liten vandring, ett varande i lugnt tempo. Jag kommer jag hjälpa dig att öppna upp dina sinnen, sänka tempot i din kropp samt att känna in en djupare naturupplevelse.

200,00 kr

Sling Rings, Silver

Sling Rings är ett superfint val för föräldrar som vill bära sina barn i en bärsjal och där man vill att det ska gå snabbt och enkelt att få på sig sjalen. Med dessa ringar behöver bärsjalen inte knytas. Rebozon som bärsjal kan användas i olika positioner men med dessa sling rings blir den idealisk för höftbärande & även det bästa alternativet för ammande mammor som vill kunna ge sitt barn "amning-on-the-go". Information om dessa Sling Rings: Material: aluminium Tillverkade: i USA. Ringarna är tillverkade specifikt för bärande av barn i bärsele. Dom är designad för att vara lätta, färgglada och fri från svetsar/kanter. Ringarna är styrktestade för att säkerställa säkerhet och styrka. Dom är även testade för bly / tungmetall / etc. i ett oberoende laboratorium för att säkerställa styrka och icke-toxicitet. Mått: Yttre diameter: 8,9 cm Inre diameter: 8 cm / 3,14 tum

270,00 kr

Polykrom Jaspis, hjärta

Egenskap: Enpowerment! Denna mångfärgade jaspis är ett ganska nytt fynd från Madagaskar. Polykrom jaspis har fantastiska mönster som t.ex. ögon, vågor och cirklar i gröna, röda, gula, bruna, orange, beige, vita och jordiga färgblandningar.  Den kallas även ökenjaspis eller Desert jasper. Detta är en sten för elden och passionen inom dig. Den stöder dig att agera, röra dig framåt, go for it, dansa, svettas och kasta dig ut i livet men inte som ett yrväder utan stadigt förankrad i kontakt med Moder Jord.  Du är i kontakt med din vilda, starka och obändiga inre kraft. Njut av den och hedra den.  Polykrom jaspis är en sten för empowering. Den vill att du ska vara närvarande till din energi, den du är.

130,00 kr

Rosenkvarts, lykta

Rosenkvarts Egenskap: Kärlek till dig själv och andra Rosenkvarts är den ultimata stenen för villkorslös kärlek som arbetar med hjärtchakrat. Den har en hög energifrekvens men är samtidigt lugnande. Den hjälper till att skapa försoning, förlåtelse och rensar ut negativa energier kring dig. Den skapar harmoni och balans. Rosenkvarts hjälper oss även att lösa upp gamla mönster och ge plats för nya positiva. Den för in kärlek och drar till sig kärlek, och förstärker kärleken i ditt nuvarande förhållande. Läker hjärtas hjärtesorg, med en mild och rofylld energi. Lyktan är ca 6 cm hög och 8 cm i diameter.

350,00 kr

Selenit, lykta rund

Selenit Egenskaper: Beskyddande, renande och lugnande Stenen ger även mental klarhet, reder ut problem och tar bort negativ energi. Den stärker även vårt minne och hjälper oss att lösa problem. Lyktan är ca 10 cm hög och 9 cm i diameter.

350,00 kr

Gua Sha, rosenkvarts

Gua sha är ett kinesiskt massageverktyg som använts i århundranden. Det har använts för att förbättra stelhet i muskler, blodcirkulationen samt rensa lymfsystemet. Dessa tekniker sätter fart på produktionen av nya hudceller samt kroppens energiflöde. Användning:  Innan du börjar bör din hy vara rengjord och ordentligt insmord i olja eller ansiktskräm - du bör inte använda en gua sha-sten på torr eller sminkad hud. Börja vid ögats innerkant och svep över kindbenet, ut mot hårlinningen och tinningen, massera lätt. Håll emot lätt med motsatt hand när du gör rörelsen för att sträcka ut huden. Repetera denna svepande rörelse, med långsamma drag. Stressa inte genom rörelserna utan andas djupt ner i lungorna. Känn tyngden av din nya Gua sha och hur den rör sig över huden. Låt gud shan göra jobbet, låt den glida med lätt tryck ut från ansiktets mitt.  Repetera dessa rörelser över pannan, kindbenen, käken, under haken samt ögonbrynen, även halsen om du vill! Du drar din Gua sha inifrån ansiktet och ut mot hårlinjen. Skötselråd: Tvätta din Gua Sha med mild tvål och varmt vatten. Denna Gua Ska i Rosenkvarts går även att ladda med solljus, månljus, Salvia, Palo santo eller havssalt. Mått: ca 10 x 5 cm  Kristallerna plockas slumpvis och kan variera sig i form från det på fotot. Tänk på att stenar är en produkt av naturen och är inte helt släta eller fria från sprickor. Alla stenar säljes i befintligt skick. Storlek, form, färgskiftningar och kvalitet kan variera från gång till gång. Sprickbildningar o.dyl. hör till och det är inte något som är fel på varan eller orsak till reklamation. Jag strävar dock alltid efter att skicka en så fin kristall som möjligt. <3

320,00 kr

Fluorit rå, (S)

Egenskap: Koncentration, flow och kreativitet Fluorit medför ett högt beskydd, användbart vid grundning och för in harmoni i ditt liv. Fluorit ökar möjligheterna, intuition och skapar en direkt koppling till universum och andligheten. Renar din aura och beskyddar den från att attackeras av negativa energier. Höjer ditt medvetande, klarhet och möjlighet att behålla ditt lugn även under kaotiska förhållanden. Den är även en högt beskyddande och stabiliserande sten, grundande och harmoniserande på andliga energier. Ökar dina intuitiva förmågor & är en mycket populär sten bland energihealers då den renar auran från tunga energier. Bör renas ofta. Stjärntecken: Fiskarna och Stenbocken Kristallerna plockas slumpvis och kan variera sig i form från det på fotot. Tänk på att stenar är en produkt av naturen och är inte helt släta eller fria från sprickor. Alla stenar säljes i befintligt skick. Storlek, form, färgskiftningar och kvalitet kan variera från gång till gång. Sprickbildningar o.dyl. hör till och det är inte något som är fel på varan eller orsak till reklamation. Jag strävar dock alltid efter att skicka en så fin kristall som möjligt. <3

50,00 kr

Lepidolit, trumlad

Lepidolit egenskaper: Ångestdämpande, balans, sömn I Lepidolit finns Litium som används bland annat i ångestdämpande mediciner. Den kan hjälpa till att lätta på ångest och främja sömnen. Denna kristall sägs också kunna transportera viktiga meddelanden från universum till dina drömmar. Stärker din tilltro till livet - känslomässig healare. Hjälper dig att förändra gamla negativa mönster och tankar. Hjälper dig att tro på att allt kommer att bli till det bästa! Balanserande och lugnande för ditt inre. Lepidolit innehåller nämligen litium som används bland annat i ångestdämpande mediciner. Den kan hjälpa till att lätta på ångest och främja sömnen. Denna kristall sägs också kunna transportera viktiga meddelanden från universum till dina drömmar. Lepidolit förbättrar också kommunikationen med dina andliga guider. Lepidolit är bra att använda vid meditation. Lepidolit hjälper till vid stress och depression.  Kristallerna plockas slumpvis och kan variera sig i form från det på fotot. Tänk på att stenar är en produkt av naturen och är inte helt släta eller fria från sprickor. Alla stenar säljes i befintligt skick. Storlek, form, färgskiftningar och kvalitet kan variera från gång till gång. Sprickbildningar o.dyl. hör till och det är inte något som är fel på varan eller orsak till reklamation. Jag strävar dock alltid efter att skicka en så fin kristall som möjligt. <3

55,00 kr

Rubin Fuchsit

Egenskap: Hjälper dig att ge kärlek och energi till ditt vardagliga liv. Denna sten kan stimulera, ge information och en högre grad av närvaro och medvetenhet till dagliga rutiner, hälsa, stress, karriär och medarbetare. När fuchsit förekommer med rubin ges en extra energikick till de vardagliga bestyren. Vår överlevnadskraft kopplas samman med hjärtats harmoni och de rätta besluten kan fattas. Fuchsit stimulerar hjärtats passion. Chakra: Hjärta Kristallerna plockas slumpvis och kan variera sig i form från det på fotot. Tänk på att stenar är en produkt av naturen och är inte helt släta eller fria från sprickor. Alla stenar säljes i befintligt skick. Storlek, form, färgskiftningar och kvalitet kan variera från gång till gång. Sprickbildningar o.dyl. hör till och det är inte något som är fel på varan eller orsak till reklamation. Jag strävar dock alltid efter att skicka en så fin kristall som möjligt. <3

100,00 kr

Gravid med kropp & själ

En holistisk graviditetsguide Att vara gravid påverkar både kropp och själ. Hur du mår under graviditeten, hur du upplever din förlossning och hur första tiden med bebisen blir genomsyrar hela din tillvaro. Och mycket går att påverka genom att vara aktiv och göra informerade val. Gravid med kropp och själ hjälper dig att navigera genom graviditeten, med fokus på holistiska sätt att må bra, att hitta energi och lugn, att möta både förväntan och rädslor. Här hittar du dagboksövningar, fakta om din och bebisens utveckling, skräddarsydda mindfulness- och yogaövningar, en grön guide om miljövänliga- och kemikaliefria val för gravida, tips om kost och välgörande örter. Allt för att inspirera dig till informerade val som förbereder och stärker dig inifrån och ut. »Det här är boken vi själva önskar vi haft när vi var gravida. Vi hoppas den blir en inspirerande och stadig följeslagare för dig under graviditetens berg-och-dalbana på vägen till din drömförlossning.« Maria & Victoria MARIA BENGTSSON LENN är utbildad journalist och doula. Det var när hon blev gravid med sitt första barn och gjorde research inför sin förlossning som passionen för graviditets- och förlossningsfrågor föddes. Hon var med och startade lokalgrenen av Födelsehuset i Stockholm. Maria bor på Värmdö, utanför Stockholm, tillsammans med sin man och sina tre barn. VICTORIA HÄGGBLOM är författare, översättare och doula. Hon har en MFA i creative writing från Columbia University och har bland annat arbetat som doula-volontär för ensamstående mammor i Philadelphia. Victoria bor i Berkeley, Kalifornien med sin dotter Vivien, som inspirerat henne att stötta andra kvinnor på vägen till sitt föräldraskap.

140,00 kr

Bergkristall, spets slipad

Dessa bergkristallspetsar är en toppen att använda i kristallnät, för dina spirituella syften eller som en fin inredningsdetalj i hemmet som sprider fin energi.  Bergkristall är den kraftfullaste healingstenen bland alla kristaller. Den förstärker auran och tar bort negativa energier. Den balanserar, harmoniserar, renar och helar bärarens energier samt rätar upp alla chakran. Denna kristall ger mod och uthållighet. Bergkristallens energi symboliserar harmoni, balans och synkronicitet. Det sägs långt tillbaka att bergkristallen är bra för att sammanlänka tankar, känslor och medvetande med universums existentiella kraft. Kristallerna plockas slumpvis och kan variera sig i form från det på fotot. Tänk på att stenar är en produkt av naturen och är inte helt släta eller fria från sprickor. Alla stenar säljes i befintligt skick. Storlek, form, färgskiftningar och kvalitet kan variera från gång till gång. Sprickbildningar o.dyl. hör till och det är inte något som är fel på varan eller orsak till reklamation. Jag strävar dock alltid efter att skicka en så fin kristall som möjligt. <3

90,00 kr

Fluorit, rå (L)

Egenskap: Koncentration, flow och kreativitet Fluorit medför ett högt beskydd, användbart vid grundning och för in harmoni i ditt liv. Fluorit ökar möjligheterna, intuition och skapar en direkt koppling till universum och andligheten. Renar din aura och beskyddar den från att attackeras av negativa energier. Höjer ditt medvetande, klarhet och möjlighet att behålla ditt lugn även under kaotiska förhållanden. Den är även en högt beskyddande och stabiliserande sten, grundande och harmoniserande på andliga energier. Ökar dina intuitiva förmågor & är en mycket populär sten bland energihealers då den renar auran från tunga energier.  Bör renas ofta. Stjärntecken: Fiskarna och Stenbocken

95,00 kr

Rose Aura Quartz

Egenskap: Villkorslös kärlek och healing Rose aura quartz bildas genom föreningen av kvarts och platina vilket resulterar i en härlig hallonrosa metallisk glans.Den skapar en dynamisk energi som verkar på tallkottkörteln och hjärtchakrat - som omvandlar djupt liggande tvivel på ditt eget värde.Rose Aura skänker villkorslös kärlek till det egna jaget och förbindelse med universell kärlek. Den här formen av aurakvarts fyller hela kroppen med kärlek och återuppbygger cellerna till en perfekt balans. Rose aura quartz skapas i en alkemisk process i en vakuumkammare. Med hjälp av olika metaller som används på rena kvartskristaller får dessa aurakristallerna sitt regnbågsskimrande metallsken. Vikt 8 gram

220,00 kr

Föd på dina villkor

Så får du en trygg förlossning och en stark anknytning till ditt nyfödda barn Föd på dina villkor är en holistisk, förlossningsförberedande guide skriven av två doulor som i sitt arbete erfarit hur viktigt det är för kvinnor att förbereda sig inför förlossningen och starten på föräldraskapet. En positiv förlossningsupplevelse behöver inte ske på ett speciellt ställe eller sätt. Det viktigaste är att du är aktiv och känner till dina valmöjligheter och rättigheter innan förlossningen startar. Du har makten över ditt liv, din kropp och din bebis. Du behöver inte låta någon annan förlösa dig, du kan föda på dina villkor. Här hittar du fakta om vad du kan göra för att få en trygg förlossning, stöd för att bearbeta rädslor, meditationer, olika sorters naturlig och medicinsk igångsättning och smärtlindring, inspirerande förlossningsberättelser och mycket annat. Allt du behöver för att förbereda och stärka dig på vägen mot din drömförlossning och den bästa möjliga starten med ditt barn. MARIA BENGTSSON LENN är utbildad journalist och doula. Det var när hon blev gravid med sitt första barn och gjorde research inför sin förlossning som passionen för graviditets- och förlossningsfrågor föddes. Hon var med och startade lokalgrenen av Födelsehuset i Stockholm. Maria bor på Värmdö, utanför Stockholm, tillsammans med sin man och sina tre barn. VICTORIA HÄGGBLOM är författare, översättare och doula. Hon har en MFA i creative writing från Columbia University och har bland annat arbetat som doula-volontär för ensamstående mammor i Philadelphia. Victoria bor i Berkeley, Kalifornien med sin dotter Vivien, som inspirerat henne att stötta andra kvinnor på vägen till sitt föräldraskap.

140,00 kr

Aqua Aura

Egenskap: Läker auran och ger lugn Aqua Aura Kvarts är klara kvartskristaller som utsatt för ånga med äkta guld vid mycket hög temperatur vilket gör att guldatomerna smälter in i kristallen. Detta skapar en himmelsblå kristall med ett subtilt regnbågsskimmer. Fantastiskt vackra! Aqua aura är känd för att förstärka intuition och kommunikation, samtidigt som den är lugnande. En sten som funkar i alla sammanhang. Den har en hög, intensiv vibration som används för att förbättra healingförmågan även hos andra kristaller och en potent sten när den används för aktivering av alla chakrana. Aqua Aura är lugnande och läker auran. Den har en lugn och avkopplande effekt på den emotionella kroppen och är enastående för att frigöra negativitet och stress. Den är särskilt stimulerande för halschakrat, vilket förbättrar förmågan att uttrycka känslor på ett konstruktivt, positivt sätt och uppmuntrar sanningsenlig kommunikation som kommer från hjärtat. Aqua Aura aktiverar själens energi, frigör sinnet från begränsning och skapar utrymme för något nytt. Det fördjupar den spirituella förmågan, och kan vara ett hjälpmedel för medveten kanalisering och alla typer av interdimensionell kommunikation. Aqua Aura skyddar mot psykiska angrepp och energidränering. Den ger ett djupt lugn under meditation och öppnar portar till änglarna. Vikt 27 gram

730,00 kr

    Kategorier

    Bankgiro: 639-6410  Swish 123 02 51 900