Om du tittar på ett träd så har det en värde av att det bara är, det har du också <3

Skogsbad - mindfulness i naturen 

Naturen ger oss energi och vila, i en naturlig miljö blir vi närvarande. Naturen ställer inga krav och tar inte av vår hjärnkraft. Raka motsatsen till en vardag i stress och i en urban miljö.

Man kan se detta som en liten vandring, ett varande i lugnt tempo. Jag kommer jag hjälpa dig att öppna upp dina sinnen, sänka tempot i din kropp samt att känna in en djupare naturupplevelse.🌿🌾🌷

Vi kommer stanna upp och lära oss om vad vårt sinne behöver för att kunna sortera och må bra i ett samhälle som går snabbt. Vi kommer att stanna upp även om vi är i rörelse, men även sätta oss mitt bland blåbärsris 🌿 eller på en stubbe eller sten och känna in allt runt omkring oss och i oss.

Forskning visar att när vi återvänder till vår ursprungliga miljö regleras blodtrycket, stresshormonerna minskar och vi blir mer kreativa..

Är du sugen på att se vad mindfulness i naturen kan ge dig? Lämna stress och tankar och följ med in i skogen och hitta ditt inre lugn och din inre kompass.


Jag riktar mig till både privatpersoner samt företag. Även skolklasser och ungdomsgrupper uppskattar denna typ av upplevelse. Jag brinner för att inspirera till mer balans i vardagen!

För mer information fyll i formuläret på denna sida så kontaktar jag dig.


Onlinebokning