Rosenkvarts

Kärlekens sten

Andra har även tittat på:

Bergkristall (L), spets

Egenskaper: Balans, tar bort negativa energier, stärker auran. Detta är den kraftfullaste healingstenen bland alla kristaller. Bergkristall förstärker auran och tar bort negativa energier. Den balanserar, harmoniserar, renar och helar bärarens energier samt rätar upp alla chakran. Denna kristall ger mod och uthållighet. Bergkristallens energi symboliserar harmoni, balans och synkronicitet. Det sägs långt tillbaka att bergkristallen är bra för att sammanlänka tankar, känslor och medvetande med universums existentiella kraft.  Vikt: 40g Kristallerna plockas slumpvis och kan variera sig i form från det på fotot. Tänk på att stenar är en produkt av naturen och är inte helt släta eller fria från sprickor. Alla stenar säljes i befintligt skick. Storlek, form, färgskiftningar och kvalitet kan variera från gång till gång. Sprickbildningar o.dyl. hör till och det är inte något som är fel på varan eller orsak till reklamation. Vi strävar dock alltid efter att skicka en så fin sten som möjligt.

85,00 kr

Bergkristall -renar och ökar energin, trumlad extra klar

Bergkristall förstärker auran och tar bort negativa energier. Den balanserar, harmoniserar, renar och helar bärarens energier samt rätar upp alla chakran. Denna kristall ger mod och uthållighet.  Bergkristallens energi symboliserar harmoni, balans och synkronicitet. Det sägs långt tillbaka att bergkristallen är bra för att sammanlänka tankar, känslor och medvetande med universums existentiella kraft Denna variant av bergkristall har mognat lite längre än den andra i vårt sortiment där av klarheten. Kristallerna plockas slumpvis och kan variera sig i form från det på fotot. Tänk på att stenar är en produkt av naturen och är inte helt släta eller fria från sprickor. Alla stenar säljes i befintligt skick. Storlek, form, färgskiftningar och kvalitet kan variera från gång till gång. Sprickbildningar o.dyl. hör till och det är inte något som är fel på varan eller orsak till reklamation. Vi strävar dock alltid efter att skicka en så fin sten som möjligt.

60,00 kr

Bergkristall, spets slipad

Dessa bergkristallspetsar är en toppen att använda i kristallnät, för dina spirituella syften eller som en fin inredningsdetalj i hemmet som sprider fin energi.  Bergkristall är den kraftfullaste healingstenen bland alla kristaller. Den förstärker auran och tar bort negativa energier. Den balanserar, harmoniserar, renar och helar bärarens energier samt rätar upp alla chakran. Denna kristall ger mod och uthållighet. Bergkristallens energi symboliserar harmoni, balans och synkronicitet. Det sägs långt tillbaka att bergkristallen är bra för att sammanlänka tankar, känslor och medvetande med universums existentiella kraft. Kristallerna plockas slumpvis och kan variera sig i form från det på fotot. Tänk på att stenar är en produkt av naturen och är inte helt släta eller fria från sprickor. Alla stenar säljes i befintligt skick. Storlek, form, färgskiftningar och kvalitet kan variera från gång till gång. Sprickbildningar o.dyl. hör till och det är inte något som är fel på varan eller orsak till reklamation. Jag strävar dock alltid efter att skicka en så fin kristall som möjligt. <3

75,00 kr

Bergkristall, hjärta

Egenskap: Kraftfull, renar, ger energi och uthållighet  Dessa hjärtan är jättehärliga att hålla i handen. Bergkristall är den kraftfullaste healingstenen bland alla kristaller. Den förstärker auran och tar bort negativa energier. Den balanserar, harmoniserar, renar och helar bärarens energier samt rätar upp alla chakran. Denna kristall ger mod och uthållighet. Bergkristallens energi symboliserar harmoni, balans och synkronicitet. Det sägs långt tillbaka att bergkristallen är bra för att sammanlänka tankar, känslor och medvetande med universums existentiella kraft. Kristallerna plockas slumpvis och kan variera sig i form från det på fotot. Tänk på att stenar är en produkt av naturen och är inte helt släta eller fria från sprickor. Alla stenar säljes i befintligt skick. Storlek, form, färgskiftningar och kvalitet kan variera från gång till gång. Sprickbildningar o.dyl. hör till och det är inte något som är fel på varan eller orsak till reklamation. Jag strävar dock alltid efter att skicka en så fin kristall som möjligt. <3

95,00 kr

Matra-armband "Tillit" med kristall som du väljer nedan.

Att bära ett mantra-armband ger dig dagligen påminnelse om i vilken riktning du vill i ditt liv. Att känna att allt kommer att bli bra, att allt är bra och att allt är som det ska vara just nu - känna tillit. Det är en sån skön känsla och något vi behöver öva upp oss på. Jag har kommit dit att jag alltid känner tillit till att allt som sker sker av en anledning. Det har gett mig ett stort lugn i min själ. Och en frihet i mitt liv. "Tillit" ett kort matra med stor betydelse. Produktinformation: Pärlor på elastisk tråd med en kristall. Kristaller att välja på är: Rosenkvarts, Bergkristall, Citrin, Aventurin, Turmalin och Ametist.  Ange gärna ditt mått runt handleden, vilken kristall du önskar samt önskefärg så ska jag skapa ett armband som är så anpassat till dig som det bara går. Det går även bra att lägga till eller ändra mantra på armbandet <3

55,00 kr

Bergkristall, energikristall

Energikristall i Bergkristall. Pyramid med 4 armar av kristallspetsar. Energikristall även kallad generatorkristall är mycket användbar i meditation eller healing. I denna formation blir kristallen ett kraftfullt redskap. Kraften förstärks av pyramiden i mitten. Använd den för att ladda upp dig själv, ditt rum eller andra kristaller, eller för att rensa ut negativa energier. Bergkristall är den mest mångfaldiga healing kristallen bland alla kristaller. Den är även den kraftfullaste healings stenen bland alla kristaller. Bergkristall förstärker din andliga kraft, din aura och tar bort negativa energier. Den balanserar, harmoniserar, renar och helar bärarens energier samt rätar upp alla chakran. Denna kristall ger mod och uthållighet. Bergkristallens energi symboliserar harmoni, balans och synkronicitet.

165,00 kr

Bergkristall, hänge

Egenskap: Kraftfull, ger mod och uthållighet Mindre hänge att ha på halsband. Bergkristall är den mest mångfaldiga healing kristallen bland alla kristaller. Den är även den kraftfullaste healings stenen bland alla kristaller. Bergkristall förstärker din andliga kraft, din aura och tar bort negativa energier. Den balanserar, harmoniserar, renar och helar bärarens energier samt rätar upp alla chakran. Denna kristall ger mod och uthållighet. Bergkristallens energi symboliserar harmoni, balans och synkronicitet.

45,00 kr

Bergkristall-hänge, hjärta

Egenskap: Kraftfull, renar, ger energi och uthållighet Bergkristall är den mest mångfaldiga healing kristallen, bland alla kristaller. Den är även den kraftfullaste healings stenen bland alla kristaller. Bergkristall förstärker förstärker din andliga kraft, din aura och tar bort negativa energier. Den balanserar, harmoniserar, renar och helar bärarens energier samt rätar upp alla chakran. Denna kristall ger mod och uthållighet. Bergkristallens energi symboliserar harmoni, balans och synkronicitet.

85,00 kr

Bergkristallspets, hänge

Hänge med bergkristallspets med fina detaljer. Egenskap: Kraftfull, ger mod och uthållighet Bergkristall är den mest mångfaldiga healing kristallen, bland alla kristaller. Den är även den kraftfullaste healings stenen bland alla kristaller. Bergkristall förstärker förstärker din andliga kraft, din aura och tar bort negativa energier. Den balanserar, harmoniserar, renar och helar bärarens energier samt rätar upp alla chakran. Denna kristall ger mod och uthållighet. Bergkristallens energi symboliserar harmoni, balans och synkronicitet.

85,00 kr

Bergkristall, rå

Bergkristall är den mest mångfaldiga healing kristallen, bland alla kristaller. Den är även den kraftfullaste healings stenen bland alla kristaller. Bergkristall förstärker förstärker din andliga kraft, din aura och tar bort negativa energier. Den balanserar, harmoniserar, renar och helar bärarens energier samt rätar upp alla chakran. Denna kristall ger mod och uthållighet. Bergkristallens energi symboliserar harmoni, balans och synkronicitet.

45,00 kr

Bergkristal rå spets, hänge

Egenskaper: Balans, tar bort negativa energier, stärker auran. Detta är den kraftfullaste healingstenen bland alla kristaller. Bergkristall förstärker auran och tar bort negativa energier. Den balanserar, harmoniserar, renar och helar bärarens energier samt rätar upp alla chakran. Denna kristall ger mod och uthållighet. Bergkristallens energi symboliserar harmoni, balans och synkronicitet. Det sägs långt tillbaka att bergkristallen är bra för att sammanlänka tankar, känslor och medvetande med universums existentiella kraft. Borrat hänge Kristallerna plockas slumpvis och kan variera sig i form från det på fotot. Tänk på att stenar är en produkt av naturen och är inte helt släta eller fria från sprickor. Alla stenar säljes i befintligt skick. Storlek, form, färgskiftningar och kvalitet kan variera från gång till gång. Sprickbildningar o.dyl. hör till och det är inte något som är fel på varan eller orsak till reklamation. Vi strävar dock alltid efter att skicka en så fin sten som möjligt.

90,00 kr

Bergkristall, egyptisk pendel

Egenskap: Kraftfull, ger mod och uthållighet.  Bergkristall löser upp energiblockeringar och ger klarhet och insikt. Den renar, helar, balanserar och tar bort negativa energier.  Om pendlar Det finns många olika användningsområden där du kan ta hjälp av en pendel. När du använder pendeln håller du längst ut på kedjan med din tumme och pekfinger i din vänstra hand. Pendeln kan bland annat hjälpa dig att svara på JA och NEJ frågor, en fin video på hur du gör detta finner du  här . Du kan även använda den till att balansera och fylla på dina chakran. Hur du använder pendeln för detta finner du  här . Kristallerna plockas slumpvis och kan variera sig i form från det på fotot. Tänk på att stenar är en produkt av naturen och är inte helt släta eller fria från sprickor. Alla stenar säljes i befintligt skick. Storlek, form, färgskiftningar och kvalitet kan variera från gång till gång. Sprickbildningar o.dyl. hör till och det är inte något som är fel på varan eller orsak till reklamation. Vi strävar dock alltid efter att skicka en så fin sten som möjligt.

90,00 kr