The Fourth trimester companion

Ett välmående barn är ett barn vars mamma tar hand om sig själv. 

Enkelt uttryckt: God mammaomsorg är bra babyvård. 

Det är kärnan i boken "The Fourth trimester companion".


Under de senaste åren har läkare, sjuksköterskor, barnmorskor och andra som är involverade i vård av barn anammat detta viktiga koncept. "The Fourth trimester companion" betonar att hur en mamma tar hand om sig själv under de första tre månaderna av ett nytt barns liv ger avgörande fördelar för henne, för sitt barn och för sin partner och familj.

Med denna viktiga nya bok har mammor (såväl som deras partners och andra vårdgivare, oavsett om de är lek- eller yrkesmässiga) nu resurserna för att få en så bra fjärde trimester-upplevelse som möjligt.

Cynthia Gabriel, som är doula och även författare till den storsäljande boken "Natural Hospital Birth", ger i denna bok massor av information, vägledning och uppmuntran till nyblivna mödrar. Hon skriver om hur viktigt det är att hand om sina kropp, sinne och själ under de vitala månaderna i fjärde trimestern så att de kan må så bra som möjligt och ger i sin tur sina barn den bästa chansen att må bra.

"The Fourth Quarter Companion" är den ultimata guiden för alla nya familjer. Cynthia Gabriel tillhandahåller korrekt och aktuell information som kommer att förbereda dig för vad som händer efter att du fött ditt barn och får dig att känna dig inspirerad och insatt i att starta din familj i god hälsa ... och i glädje.

Denna bok är verkligen ett mästerverk för nya familjer idag. "--Ana Paula Markel, utvald president, DONA International (tidigare Doulas of North America), och grundare av Bini Birth, Los Angeles"

Denna bok är född från Cynthia Gabriels otroliga expertis. Som medicinsk antropolog, lärare, doula och en mamma till tre, guidar Cynthia oss genom de tidiga månaderna av barndom och föräldraskap, inte bara från en plats med kunskap och erfarenhet, utan också med utsökt känslighet, medkänsla och praktik. "- Lesley Everest, doula och doula tränare, MotherWit, Montreal"

Hur kan en så känslig och liten varelse som en nyfödd ta så mycket utrymme i huset och i ditt hjärta? Denna bok kommer att försiktigt hålla dig i handen och gå bredvid dig. Som en god vän kommer den inte att döma, men den kommer att ge stöd med de frågor du har och några som du kanske inte ens visste kommer. Det är både praktiskt och djupt. Det hjälper dig att känna och säga: 'Jag kan göra det här. "" - Kim John Payne, M.Ed., författare till Simplicity Parenting and The Soul of Discipline

Språk: Engelska

200,00 kr