Palo Santo, rökelse

Egenskaper:  Får dig att gå in i ett skyddat rum.


Palo Santo kommer från det heliga trädet Bursera Graveolens i Ecuador. Den är helt naturlig och har inte tillförts någon arom, utan doften är naturlig. Palo Santo har tillverkats av döda och naturligt nedfallande träd.


Palo Santo har använts av bl.a Inka indianer, shamaner i tusentals år i olika heliga cermonier. Används för att rena och ta bort dåliga energier på platser, hem eller personer.

Används med fördel vid meditation, djup koncentration eller healing. Sägs även fungera bra mot mygg, knott. Denna rökelse är även fin att använda när man vill göra ceremonier. Tex när du ska meditera över något som du vill ska hända.


Hur använder jag min Palo santo?

Tänd en Palo Santo se till att den brinner, blås sedan ut lågan och för den heliga röken över de som skall renas eller lägg på brandsäkert fat. Släck din Palo Santo genom att doppa den i vatten, så att du är helt säker på att den är släckt. Kan användas flera gånger.

Priset är per styck.


Tillverkade för hand och med endast ekologiska ingredienser

*Se alltid till att rökelsen ligger på ett eldfast fat

45,00 kr

Andra har även tittat på:

Selenit stav, rå

Egenskaper: Beskyddande, renande och lugnande Selenit är beskyddande och skapar en sköld mot yttre påverkan. Den är otroligt vacker att titta på och den är rogivande, lugnar och för med sig en djup känsla av fridfullhet. Många använder den vid meditation (nära huvudet) vilket bidrar till att sortera ut kontrollbehov och egoistiska tankar. Selenit är lugnande för nerverna och har positiva, stärkande effekter på hjärnan. Stenen ger även mental klarhet, reder ut problem och tar bort negativ energi. Den stärker även vårt minne och hjälper oss att lösa problem. Selenit hjälper till att se helheten, den stabiliserar känslor och tar bort förvirring. Den renar din aura och ger lugn till ditt hem. Den renar även dina andra kristaller. Selenitens kraftfulla energier hjälper dig få kontakt med dina guider, beskyddare och ditt högre jag.  Använd med fördel denna stav kring huset och "rena" varje hörn för att skapa en säker och fridfull plats i ditt hem. Svep runt din kropp för att rena din aura. Selenit är oerhört ömtålig, tål ej vatten och blir lätt märken vid slag och rispor. Ta därför hand om din Selenit varsamt.  Selenitstaven är från Marocko Alla kristaller är naturliga, unika i sin form och kan variera i färg. Du får alltså en kristall som är helt unik för dig. Happy Buddha ingår ej ;)    Kristallerna plockas slumpvis och kan variera sig i form från det på fotot. Tänk på att stenar är en produkt av naturen och är inte helt släta eller fria från sprickor. Alla stenar säljes i befintligt skick. Storlek, form, färgskiftningar och kvalitet kan variera från gång till gång. Sprickbildningar o.dyl. hör till och det är inte något som är fel på varan eller orsak till reklamation. Jag strävar dock alltid efter att skicka en så fin sten som möjligt. <3

400,00 kr

Fluorit, armband

Egenskap: Koncentration, flow och kreativitet Fluorit hjälper oss till koncentration, att se både verklighet och sanning bakom illusionen och både ta in och agera på information utifrån ett objektivt ställningstagande. Den stimulerar även kreativitet.  Denna sten medför ett högt beskydd och är användbar vid grundning och för att föra in harmoni i ditt liv. Fluorit ökar möjligheterna, din intuition och skapar en direkt koppling till universum och andligheten.  Använd denna sten för att rena din aura och beskydda den från att attackeras av negativa energier. Fluorit hjälper oss även att rensa i vårt huvud och få mer flow på de positiva tankarna. Fluorit höjer ditt medvetande, ger klarhet och möjlighet att behålla ditt lugn även under kaotiska förhållanden. Denna sten bör renas ofta. Övrig information om armbandet.  Elastiskt armband  Regnbågsfluorit som finns på detta armband har en blandning av alla fluoritfärger, såsom transparent, lila, blå, grön, och gul.  Stjärntecken: Fiskarna och Stenbocken

150,00 kr

Pyrit, trumlad

Tung trumlad mäktig Pyrit. Egenskap: Styrka, beskydd, framgång, kreativitet, manifestering, viljestyrka och självförtroende. Pyrit är en sten för beskydd. Bär den på dig när du är på farligt uppdrag eller när du är omgiven av negativ energi. Pyrit är extremt jordande och är en fantastisk "antistress"-sten. Den skyddar även mot kontrollerande individer som kritiserar och manipulerar i både affärer, arbetsliv, familjeförhållanden och i kärleksförhållanden. Den skyddar också mot kronisk trötthet och utmattningssymptom. Pyrit inspirerar och stärker kreativiteten genom dess perfekta och harmoniska jordande symmetri. Den stärker ambitionsnivån, engagemanget och uthålligheten. Det är en supersten för studenter. Pyrit ökar ledarskapsförmågan och ökar känslan av självvärde för kvinnor. För män skapar den en ökad maskulinitet och stärker sexualdriften. Stjärntecken: Lejonet Chakra: Solar plexus och Navel Kristallerna plockas slumpvis och kan variera sig i form från det på fotot. Tänk på att stenar är en produkt av naturen och är inte helt släta eller fria från sprickor. Alla stenar säljes i befintligt skick. Storlek, form, färgskiftningar och kvalitet kan variera från gång till gång. Sprickbildningar o.dyl. hör till och det är inte något som är fel på varan eller orsak till reklamation. Vi strävar dock alltid efter att skicka en så fin sten som möjligt.

70,00 kr

Röd Kalcit, rå

Egenskap:  Grundande, Glädje & Energi Röd Kalcit är en sten som ökar din energi, tillför glädjen i livet. Den är starkt grundande och beskyddande. Den beskyddar dina känslomässiga sfärer och hjälper dig att lyssna, och släppa taget om oro och otålighet. Den Röda Kalciten sägs också vara en perfekt kristall för dig som är gravid. Kristallerna plockas slumpvis och kan variera sig i form från det på fotot. Tänk på att stenar är en produkt av naturen och är inte helt släta eller fria från sprickor. Alla stenar säljes i befintligt skick. Storlek, form, färgskiftningar och kvalitet kan variera från gång till gång. Sprickbildningar o.dyl. hör till och det är inte något som är fel på varan eller orsak till reklamation. Vi strävar dock alltid efter att skicka en så fin sten som möjligt.

75,00 kr

Blå Obsidian

Egenskap: Skydd & Förvandling Kristallerna plockas slumpvis och kan variera sig i form från det på fotot. Tänk på att stenar är en produkt av naturen och är inte helt släta eller fria från sprickor. Alla stenar säljes i befintligt skick. Storlek, form, färgskiftningar och kvalitet kan variera från gång till gång. Sprickbildningar o.dyl. hör till och det är inte något som är fel på varan eller orsak till reklamation. Vi strävar dock alltid efter att skicka en så fin sten som möjligt.

55,00 kr

Rosa Opal, trumlad

Egenskap: Hopp och förströstan Rosa opal är en sten för hjärtat. Den hjälper dig att få kontakt med dina känslor på ett mjukt och försiktigt sätt. Rosa opal är en sten för inre frid och för att läka nära relationer och intimitet. Du kan våga älska igen. Det är en bra sten att använda när du mediterar för att ta fram medkänsla och healing av smärtsamma minnen, speciellt i relationer.  Kristallerna plockas slumpvis och kan variera sig i form från det på fotot. Tänk på att stenar är en produkt av naturen och är inte helt släta eller fria från sprickor. Alla stenar säljes i befintligt skick. Storlek, form, färgskiftningar och kvalitet kan variera från gång till gång. Sprickbildningar o.dyl. hör till och det är inte något som är fel på varan eller orsak till reklamation. Vi strävar dock alltid efter att skicka en så fin sten som möjligt.

65,00 kr

Blå Opal

Blå Opal hjälper dig återfå glädjen i ditt liv.  Det är dags nu att låta hjärtat få tala. Denna sten vill bidra med självförtroende, mod att gå för det vi vill och uttrycka vårt hjärtas röst.  Vill du ge någon en lyckospark i baken, en uppmuntran att följa sin längtan, ett stöd att våga följa sitt hjärta. Ge den personen en blå opal! Blå opal beskyddar speciellt vid andliga resor och astral resor och fysiskt sägs den balansera ämnesomsättningen, hjälpa till med upptagning av mineral och järn och bekämpa trötthet. Chakra: Hals och Hjärta. Kristallerna plockas slumpvis och kan variera sig i form från det på fotot. Tänk på att stenar är en produkt av naturen och är inte helt släta eller fria från sprickor. Alla stenar säljes i befintligt skick. Storlek, form, färgskiftningar och kvalitet kan variera från gång till gång. Sprickbildningar o.dyl. hör till och det är inte något som är fel på varan eller orsak till reklamation. Vi strävar dock alltid efter att skicka en så fin sten som möjligt.

70,00 kr

Rosenkvarts, armband

Egenskap: Kärlek till dig själv och andra Detta är den ultimata stenen för villkorslös kärlek som arbetar med hjärtchakrat. Den har en hög energi frekvens men är samtidigt lugnande. Den hjälper till att skapa försoning, förlåtelse och rensar ut negativa energier kring dig. Den skapar harmoni och balans. Rosenkvarts hjälper oss även att lösa upp gamla mönster och ge plats för nya positiva. Den för in kärlek och drar till sig kärlek, och förstärker kärleken i ditt nuvarande förhållanden. Läker hjärtas hjärtesorg, med en mild och rofylld energi. Rosenkvarts initierar även kärleken till oss själva. Den ger lugn och känslomässig förtröstan. Rosenkvartsen stimulerar kontakten med vårt inre barn, stödjer oskuldsfullhet, sårbarhet och tillit. Den förbinder den andliga dimensionen med kärleken och ger oss kärlek utan villkor och krav. Chakra: Hjärta, Navel och Bas. Övrig information om armbandet. Elastiskt armband Kristallerna plockas slumpvis och kan variera sig i form från det på fotot. Tänk på att stenar är en produkt av naturen och är inte helt släta eller fria från sprickor. Alla stenar säljes i befintligt skick. Storlek, form, färgskiftningar och kvalitet kan variera från gång till gång. Sprickbildningar o.dyl. hör till och det är inte något som är fel på varan eller orsak till reklamation. Vi strävar dock alltid efter att skicka en så fin sten som möjligt.

150,00 kr

Lepidolit, No worry stone

Lepidolit egenskaper: Ångestdämpande, balans, sömn Stärker din tilltro till livet - känslomässig healare. Hjälper dig att förändra gamla negativa mönster och tankar. Hjälper dig att tro på att allt kommer att bli till det bästa! Balanserande och lugnande för ditt inre. Lepidolit innehåller nämligen litium som används bland annat i ångestdämpande mediciner. Den kan hjälpa till att lätta på ångest och främja sömnen. Denna kristall sägs också kunna transportera viktiga meddelanden från universum till dina drömmar. Lepidolit förbättrar också kommunikationen med dina andliga guider. Lepidolit är bra att använda vid meditation. Lepidolit hjälper till vid stress och depression. No Worry stones med dess form är härliga att ha i handen under meditation eller i fickan att ha som trygghet att hålla i. Kristallerna plockas slumpvis och kan variera sig i form från det på fotot. Tänk på att stenar är en produkt av naturen och är inte helt släta eller fria från sprickor. Alla stenar säljes i befintligt skick. Storlek, form, färgskiftningar och kvalitet kan variera från gång till gång. Sprickbildningar o.dyl. hör till och det är inte något som är fel på varan eller orsak till reklamation. Jag strävar dock alltid efter att skicka en så fin kristall som möjligt. <3

100,00 kr

Rosa Opal, slipad platta

Egenskap: Hopp och förströstan Rosa opal är en sten för hjärtat. Den hjälper dig att få kontakt med dina känslor på ett mjukt och försiktigt sätt. Rosa opal är en sten för inre frid och för att läka nära relationer och intimitet. Du kan våga älska igen. Det är en bra sten att använda när du mediterar för att ta fram medkänsla och healing av smärtsamma minnen, speciellt i relationer. Kristallerna plockas slumpvis och kan variera sig i form från det på fotot. Tänk på att stenar är en produkt av naturen och är inte helt släta eller fria från sprickor. Alla stenar säljes i befintligt skick. Storlek, form, färgskiftningar och kvalitet kan variera från gång till gång. Sprickbildningar o.dyl. hör till och det är inte något som är fel på varan eller orsak till reklamation. Vi strävar dock alltid efter att skicka en så fin sten som möjligt.

85,00 kr

Auralite 23

Egenskap: Andligt helande verktyg. Förstärker kontakt med dina skyddsänglar och ditt högre Jag. Auralite-23 är en enormt kraftfull kristall med väldigt hög vibration. Detta är en mycket gammal mineral, ca 1,2 miljarder år. Denna kristall innehar energierna från 23 olika jordelement och mineraler. Det är som att ha 23 kristaller i en. (Den innehåller mineraler från främst Ametist, Citrin och Grön kvarts, men även spår av Titan, Cacoxenit, Lepidokrosit, Ajoit, Hematit, Magnetit, Pyrit, Goetit, Pyrolusit, Guld, Silver, Platina, Nickel, Koppar, Järn, Limonit, Svalerit, Covvelit, Kalkopyrit, Gialit, Epidot, Bornit, Rutil och Malakit. ) Auralite-23 sägs förstärka kontakten med vårt högre Jag och våra skyddsänglar. Den sägs också förstärka helandet av både själslig och känslomässig karaktär och hjälpa till att släppa på karmiska mönster och ditt inre barn. Auralite-23-kristaller är mycket sällsynta och svåra att hitta, det är en nyupptäckt kanadensisk pärla och energisten som kan hjälpa oss med personlig kraft, kanalisering, självacceptans, självförtroende, helande energi för empatier, balanserande energi för förnyelse & föryngring.  Fysiskt sägs det att den hjälper till mot huvudvärk, muskelsmärta, Auralite 23 verkar ha en agenda för att hjälpa oss i vår andliga utveckling och i utvecklingen av vår medvetna medvetenhet. Dessa kristaller spelar en mycket viktig roll i omvandlingen av vår Moder Jord och hennes varelser.  Mer än någonsin verkar det som om människor blir medvetna om sina psykiska gåvor, har möten med andra dimensionella varelser eller guider, överskrider gränserna för tid och rum och utforskar djupet i det mänskliga medvetandet.  Vårt universum har tillhandahållit många fantastiska verktyg för att hitta vårt sätt. Auralite-23 är ett sådant verktyg.  Kristallerna plockas slumpvis och kan variera sig i form från det på fotot. Tänk på att stenar är en produkt av naturen och är inte helt släta eller fria från sprickor. Alla stenar säljes i befintligt skick. Storlek, form, färgskiftningar och kvalitet kan variera från gång till gång. Sprickbildningar o.dyl. hör till och det är inte något som är fel på varan eller orsak till reklamation. Vi strävar dock alltid efter att skicka en så fin sten som möjligt.

190,00 kr

Super Attractor, journal

Det räcker inte med att skicka en önskan ut i universum och hoppas på det bästa - med Super attractor Journal ger Gabby dig de praktiska verktygen du behöver för att sätta dina drömmar på papper och manifestera dem i verkligheten.  Journalen har plats för dig att öva de kraftfulla metoderna från Gabbys Super attractor-bok och aktivera dina egna Super attractor-förmågor genom journalföring. Liksom i den populära The Universe Has Your Back Journal , är akvarellillustrationerna utformade av konstnären Micaela Ezra för att komplettera Gabbys inspirerande mantranoch ge visuella signaler för att öka din manifestation.  Genom att använda journalen och Gabbys vägledning kan du lättare:  * Fördjupa din anslutning till din inre andliga kraft - dina Super attractor-förmågor  * Gå in i universums flöde och utnyttja dess oändliga källa till kärlek och stöd  * Känn dig stark i att manifestera ett liv fylt med syfte, lycka, överflöd och frid. Med detta energiskt laddade verktyg för manifestation är vardagliga mirakel bara några sidor bort. Författare: Gabrielle Bernstein Språk: Engelska Antal sidor: 132

180,00 kr

Blå Kalcit, hjärta

Egenskap: Lugnar nervositet, rogivande och ångestdämpande Ett hjärta av Blå kalcit kan användas på många olika sätt. Att ha i handen under meditation, stryka på pannan eller massera kroppen med. Den är även otroligt vacker att ha framme som energiboost i hemmet. Om du har svårt att somna på kvällarna är denna kristall toppen att ha nära. Blå kalcit sänder ut lugn och avkopplande energi samt sägs dämpa ångest. Den är även bra att använda vid trauman eller sorgearbete. Blå kalcit är även bra för minnet och inlärning. Storlek: ca 3-4 cm Kristallerna plockas slumpvis och kan variera sig i form från det på fotot. Tänk på att stenar är en produkt av naturen och är inte helt släta eller fria från sprickor. Alla stenar säljes i befintligt skick. Storlek, form, färgskiftningar och kvalitet kan variera från gång till gång. Sprickbildningar o.dyl. hör till och det är inte något som är fel på varan eller orsak till reklamation. Vi strävar dock alltid efter att skicka en så fin sten som möjligt.<3

160,00 kr

Rosa Turmalin, trumlad

Egenskaper: Känslomässig healare! Ger en stark positiv känsla, förankring, skydd och förlåtelse Rosa Turmalin står för glädje, lycka, harmoni och kärlek! Starka kärleksfulla & positiva energier som för in kärlek i ditt liv. Denna sten hjälper dig att hålla din kärlek och energi i din aura och gör den ljus och stark. Den hjälper dig att få tillbaka passionen i ditt liv och även mycket bra för att lugna vid stress. Denna sten stödjer dig även att förankra dig i jorden och ger både styrka, förståelse och kärlek samtidigt. Den är skyddande, speciellt för ditt hjärta och hälper dig att komma närmre dig själv och förlåta dig själv. Kristallerna plockas slumpvis och kan variera sig i form från det på fotot. Tänk på att stenar är en produkt av naturen och är inte helt släta eller fria från sprickor. Alla stenar säljes i befintligt skick. Storlek, form, färgskiftningar och kvalitet kan variera från gång till gång. Sprickbildningar o.dyl. hör till och det är inte något som är fel på varan eller orsak till reklamation. Jag strävar dock alltid efter att skicka en så fin kristall som möjligt. <3

80,00 kr

Golden Healer, rå

Egenskap: Healing, lugn för sinne och själ Golden Healer är en riktigt mästar kristall i healing, Om du har svårt att varva ner och ge dig själv för en meditation... då är Golden Healer din bästa vän. Golden Healar har mycket höga vibrationer. Energin är kraftfull såväl som lugnande. Förstärker din egen energi, och underlättar kommunikation andra sfärer och dimensioner. Den är en kraftfull healing kristall som låter det gyllene ljuset från universum flöda in i kroppen, renar och rensar kroppen och auran från energiblockeringar. Den balanserar dina chakran och lugnar ditt sinne och din själ. Om du känner dig stressad eller ångestladdad är det den här kristallen du ska ta fram och hålla i din hand. Golden healer kallas även hematoid kvarts. Kristallerna plockas slumpvis och kan variera sig i form från det på fotot. Tänk på att stenar är en produkt av naturen och är inte helt släta eller fria från sprickor. Alla stenar säljes i befintligt skick. Storlek, form, färgskiftningar och kvalitet kan variera från gång till gång. Sprickbildningar o.dyl. hör till och det är inte något som är fel på varan eller orsak till reklamation. Jag strävar dock alltid efter att skicka en så fin sten som möjligt.

70,00 kr

K2

Egenskap: Lugnar och befriar dig från mental stress. Denna sten har en underbar kombination av Azurit och Granit. Den har upptäckts vid foten av K2 världens näst högsta berg.   Azurit har kallats stenen från himmeln och är en härlig sten för tredje ögat och  uppvaknande av själsliga förmågor. Den hjälper dig att befrias från orosmoment, fobier och negativa tankar. Indianer använde Azurit som en helig sten för att tala med andliga indian guider. Azurit är även en kärleksfull sten som för med sig medkänsla för andra. Den uppmuntrar dig samtidigt att tala från hjärtat. Azurit hjälper till att rensa blockeringar speciellt från halschakrat och tredje ögats chakra. Stenen lugnar och befriar dig från mental stress. Använd gärna K2 vid meditation för rensa huvudet för att lättare kunna se och visualisera meddelanden som andevärlden förmedlar. Granit: är en sten för beskydd, den stärker auran och stabiliserar energifältet. Och förstärker den fysiska hälsan, för in rikedom i ditt liv oavsett om det gäller ekonomin eller kärleken. Den är beskyddande, lugnande och balanserande Kristallerna plockas slumpvis och kan variera sig i form från det på fotot. Tänk på att stenar är en produkt av naturen och är inte helt släta eller fria från sprickor. Alla stenar säljes i befintligt skick. Storlek, form, färgskiftningar och kvalitet kan variera från gång till gång. Sprickbildningar o.dyl. hör till och det är inte något som är fel på varan eller orsak till reklamation. Jag strävar dock alltid efter att skicka en så fin sten som möjligt.

75,00 kr

Howlit, hänge

Egenskap: Minskar oro, stress och spänningar. Howlit är en underbar sten att använd när man behöver minska oron, spänningar och stress. Den lugnar och lindrar känslor, överaktiva sinnen och hjälper dig få en djup och avslappnande sömn. Den ger klarhet, absorberar ilska och negativ energi. Att Meditera med Howlit kan hjälpa en att ansluta till de högre sfären, tillåtande en högre kommunikation på de högre frekvenserna. Det sägs att den kan balansera känslor. Stjärntecken: Tvillingarna Chakra: Hjässan Stenarna plockas slumpvis och kan variera sig i form från det på fotot. Tänk på att stenar är en produkt av naturen och är inte helt släta eller fria från sprickor. Alla stenar säljes i befintligt skick. Storlek, form, färgskiftningar och kvalitet kan variera från gång till gång. Sprickbildningar o.dyl. hör till och det är inte något som är fel på varan eller orsak till reklamation. Vi strävar dock alltid efter att skicka en så fin sten som möjligt.

100,00 kr

Låt kristallerna vägleda dig, orakelkort

Denna härliga kortlek består av 44 kristallkort med ett budskap från kristaller. Vid varje budskap från just den kristallen står även en vägledande/självrannsakande fråga. Till kortleken kommer det även ett informationskort som beskriver hur du kan använda kortleken. Text & bild: Gitte Liljekvist

295,00 kr

Turmalinkvarts, hänge

Egenskap: Grundande, tar bort negativa energier, rädsla och oro.  Denna kristall innehåller en kombination av bergkristall och svart turmalin. En superhärlig kristall som både grundar dig och ger en hög vibration som stärker din energi och ditt medvetande. Turmalinkvarts är super för att balansera Yin och Yang energierna. Den renar din aura och energier i rum och på saker. Svart Turmalin är bra för att blockera och ta bort negativa energier, rädslor, oro mm. Bergkristall är känd som en healing mästare. Den ökar din andliga tillväxt.  Kombinationen av Bergkristall och Svart Turmalin skapar en kraftfull kompanjon i din andliga tillväxt. Stenarna plockas slumpvis och kan variera sig i form från det på fotot. Tänk på att stenar är en produkt av naturen och är inte helt släta eller fria från sprickor. Alla stenar säljes i befintligt skick. Storlek, form, färgskiftningar och kvalitet kan variera från gång till gång. Sprickbildningar o.dyl. hör till och det är inte något som är fel på varan eller orsak till reklamation. Vi strävar dock alltid efter att skicka en så fin sten som möjligt.

150,00 kr

Selenit, lykta rund

Selenit Egenskaper: Beskyddande, renande och lugnande Stenen ger även mental klarhet, reder ut problem och tar bort negativ energi. Den stärker även vårt minne och hjälper oss att lösa problem. Lyktan är ca 10 cm hög och 9 cm i diameter.

350,00 kr

Rebozo - Claveles

En förlängning av kärleksfulla händer. Claveles betyder nejlika på spanska. Denna har vävts med lila och vinfärgade trådar tillsammans och skapar en mjuk tonad rebozo. Dessa traditionella 100% bomulls rebozos används av barnmorskorna i Mexiko och är vävda för hand på vävstol. Rebozo är ett superverktyg för partner eller doulor för att hjälpa den födande med olika massagetekniker samt övningar inom Aktiv Baby / Spinning babies, Perfekt också som en kort wrap för att bära bebisen eller som en lång halsduk / sjal. ♡ Tillverkad i Oaxaca, Mexiko ♡ ....... Rebozo är ett sjal som används i den centralamerikanska traditionen för många ändamål, och det är en viktig vän för kvinnan i hennes livscykler. Med en rebozo rörs kvinnans kropp rytmiskt för att uppnå balanseffekter som i en massage under graviditeten, under födelsen och efter födseln. Rebozo är också ett plagg och används för tex ceremoniella ändamål. Längd: Cirka 2,7 m (+ fransar) Bredd: Cirka 68-75 cm Handvävd, 100% bomull Tvättinstruktion: Tvättas minst en gång före användning. Kan tvättas i 40 grader på ett mjukt program.  Milt tvättmedel, inget blekmedel. Lufttorka rebozon. Ej torkskåp eller torktumlare. Bind ihop fransarna för att undvika trassel, jag sätter ihop fransarna med en plastpåse klämma eller gummisnodd längre ner mot änden av fransarna och lägger sedan rebozon i en tvättpåse. Det har funkat jättebra.  OBS: Handvävda rebozos kan innehålla några knutor i väven, drag eller andra tecken som visar att detta är ett handarbete.  Lite förändringar i färg eller storlek kan också inträffa pga dom är handgjorda av olika hantverkare.  Varje rebozo är unik! Det är det som gör dom så magiska! 

1 095,00 kr

Sling Rings, Bronze

Sling Rings är ett superfint val för föräldrar som vill bära sina barn i en bärsjal och där man vill att det ska gå snabbt och enkelt att få på sig sjalen. Med dessa ringar behöver bärsjalen inte knytas. Rebozon som bärsjal kan användas i olika positioner men med dessa sling rings blir den idealisk för höftbärande & även det bästa alternativet för ammande mammor som vill kunna ge sitt barn "amning-on-the-go". Information om dessa Sling Rings: Material: aluminium Tillverkade: i USA. Ringarna är tillverkade specifikt för bärande av barn i bärsele. Dom är designad för att vara lätta, färgglada och fri från svetsar/kanter. Ringarna är styrktestade för att säkerställa säkerhet och styrka. Dom är även testade för bly / tungmetall / etc. i ett oberoende laboratorium för att säkerställa styrka och icke-toxicitet. Mått: Yttre diameter: 8,9 cm Inre diameter: 8 cm / 3,14 tum

270,00 kr

Super Attractor, Orakelkort

52 affirmationskort som hjälper dig att börja manifestera ett obegränsat överflöd redan idag. Att bli en Super attractor betyder att det du tror är vad du får.  Denna 52-korts kortlek inspirerar dig att leva ett liv fylt med glädje, lätthet och styrka och börja manifestera dina drömmar till verklighet.  Korten är designade med vackra akvarellillustrationer av Micaela Ezra - som också skapade konstverk för Gabbys bästsäljande "The Universe has your back-kort"   Vart och ett av de 52 korten erbjuder en inspirerande mantra för att stödja och vägleda dig. När som helst du vill ha vägledning, bara blanda däcket, välj ett kort och ha förtroende för den vägledning du får.  Dessa fantastiska kort hjälper dig att ansluta till universum, leva i linje med din själ, komma i flödet av välbefinnande och utveckla dina egna Super attractor-krafter. Överför dig till denna fantastiska praxis och se hur mirakel utvecklas.

225,00 kr

Rebozo, Desierto Khaki

Desierto betyder Desert och just öknen är inspirationen hos familjen García när de vävde denna rebozo.  En varmbrun ton har den, som sanden i öknen. Denna rebozo har en bas av tunna ljusbruna ränder. Diamantfigurerna är gjorda med mörkare brun färg och går i 3 breda sektioner i ändarna och på mitten har den 3 smalare diamantmönster. Du kan finna olika detaljer och strukturer i hela rebozon & titta på den detaljerade knutningen i fransarna!! Magisk är den!!     

1 095,00 kr