Ametist - halsband

Tillfälligt slut

Härlig halvädelsten Ametist - kommer tillsammans med en guldfärgad kedja med lås. Passar även fint tillsammans med smycket Jaderöd eller Jadegrön.

Ametist är en högt andlig sten som verkar direkt genom kronchakrat. Den har en stark healing energi, är lugnande, stresslösande och rogivande. Bär den på dig som en skyddande amulett mot negativitet och stress, en naturlig stressbortagare.

Den stärker även ditt andliga jag, och bistår dig i din andliga utveckling. Stenen tar bort negativa energier, och ersätter dem med positiva energier. Ametist är även starkt beskyddande, har läkande och renande krafter. Den har en hög andlig vibration, ökar intuitionen och förstärker dina mediala förmågor. Denna kristall är även bra vid meditation och healing.

Ametisten är också en mycket avslappnande sten, sägs vara bra vid insomningsbesvär, hjälpa mot huvudvärk. Bär den med dig eller lägg under kudden eller på nattduksbordet för en lugnare sömn.

Stenen har ett rykte om sig att vara djupt lugnande för tankar och känslor.

Månadssten: Februari

Stjärntecken: Vattumannen, Fiskarna

Chakra: Hjässan


Halvädelstenar är en äldre term för mineral, bergarter och andra stenar som inte är så sällsynta som "äkta ädelstenar" men ändå har ett fint dekorativt värde som smycken eller prydnadsföremål.

Halvädelstenar plockas slumpvis och kan variera sig i form och färg från det på fotot. Tänk på att stenar är en produkt av naturen och är inte helt släta eller fria från sprickor. Alla stenar säljes i befintligt skick. Sprickbildningar o.dyl. hör till och det är inte något som är fel på varan eller orsak till reklamation. Vi strävar dock alltid efter att skicka en så fin sten som möjligt <3.

Produktinformaton: Smycket är ca 3 cm, kedjan ca 72 cm.
Bär ej smycket i dusch eller bad. 

90,00 krOm varan är tillfälligt slut

Vänligen uppge dina kontaktuppgifter så återkommer jag till dig så fort den finns i lager igen.