Aqua Aura Kvarts, 16-20 mm

BH-kristall

Egenskaper: Läker din aura och ger dig lugn.

Dessa små kristallerr är perfekt storlek att ha i bh:n eller i fickan! 


Aqua Aura Kvarts är klara kvartskristaller som utsatt för ånga med äkta guld vid mycket hög temperatur vilket gör att guldatomerna smälter in i kristallen. Detta skapar en himmelsblå kristall med ett subtilt regnbågsskimmer. Fantastiskt vackra!

Aqua aura är känd för att lugna och förstärka auran. Den förstärker även din intuition och kommunikation. En sten som funkar i alla sammanhang.

Den har en hög, intensiv vibration som används för att förbättra healingförmågan även hos andra kristaller och en potent sten när den används för aktivering av alla chakrana.

Den har en lugn och avkopplande effekt på den emotionella kroppen och är enastående för att frigöra negativitet och stress.

Den är särskilt stimulerande för halschakrat, vilket förbättrar förmågan att uttrycka känslor på ett konstruktivt, positivt sätt och uppmuntrar sanningsenlig kommunikation som kommer från hjärtat.

Aqua Aura aktiverar själens energi, frigör sinnet från begränsning och skapar utrymme för något nytt. Det fördjupar den spirituella förmågan, och kan vara ett hjälpmedel för medveten kanalisering och alla typer av interdimensionell kommunikation. 

Aqua Aura skyddar mot psykiska angrepp och energidränering. Den ger ett djupt lugn under meditation och öppnar portar till änglarna.


Kristallerna plockas slumpvis och kan variera sig i form från det på fotot. Tänk på att stenar är en produkt av naturen och är inte helt släta eller fria från sprickor. Alla stenar säljes i befintligt skick. Storlek, form, färgskiftningar och kvalitet kan variera från gång till gång. Sprickbildningar o.dyl. hör till och det är inte något som är fel på varan eller orsak till reklamation. Jag strävar dock alltid efter att skicka en så fin sten som möjligt. <3 

90,00 kr

Andra har även tittat på:

Tangerinkvarts, rå spets

Egenskap: Styrka och förståelse Tangerinkvarts är fin att använda när man vill jobba med sig själv och sitt inre jag. Den hjälper dig som söker förståelse för varför du reagerar som du gör och hjälper dig acceptera detta och att utvecklas utan att anklaga dig själv eller döma. Den hjälper dig även att bearbeta och frigöra dig från händelser och trauman i det förflutna som har hållit dig tillbaka från att gå framåt. Den ger dig en större förståelse för vad det är som påverkar dig här och nu i ditt liv. Tangerinkvarts får sin speciella färg av hematit som ligger på och strax under ytan och är en kristall för styrka och hållbarhet. Primärt chakra: Navel Sekundärt chakra: Solar Plexus Kristallerna plockas slumpvis och kan variera sig i form från det på fotot. Tänk på att stenar är en produkt av naturen och är inte helt släta eller fria från sprickor. Alla stenar säljes i befintligt skick. Storlek, form, färgskiftningar och kvalitet kan variera från gång till gång. Sprickbildningar o.dyl. hör till och det är inte något som är fel på varan eller orsak till reklamation. Jag strävar dock alltid efter att skicka en så fin kristall som möjligt. <3

70,00 kr

Vit månsten, trumlad

Egenskap: Villkorslös kärlek, flöde och healing Månstenen hjälper oss att kanalisera vår intuition. Den underlättar för oss i beslutsfattanden, ökar tålamodet, och hjälper oss följa flödet. Månsten höjer våra energier, och underlättar för oss att arbeta i ljuset. Den för in villkorslös kärlek och healing. Stenen har otroligt lugnande och rogivande energier, tar effektivt bort stress och skapar balans i tillvaron. Denna sten vakar över dig och lyser upp mörkret så att du ska kunna finna din väg hem, precis som la luna. Månsten har överlag en lugnande effekt och kan med fördel användas till att förbättra mediala förmågor och klardrömmande (lucid dreaming) . Månsten finns som vit, svart och persikofärgad. Den persikofärgade står för fruktsamhet, den vita för fullmåne och månljuset (en cykel blir komplett) och den svarta för nymåne eller svartmåne (då man kan starta nya projekt) Kristallerna plockas slumpvis och kan variera sig i form från det på fotot. Tänk på att stenar är en produkt av naturen och är inte helt släta eller fria från sprickor. Alla stenar säljes i befintligt skick. Storlek, form, färgskiftningar och kvalitet kan variera från gång till gång. Sprickbildningar o.dyl. hör till och det är inte något som är fel på varan eller orsak till reklamation. Jag strävar dock alltid efter att skicka en så fin kristall som möjligt. <3

70,00 kr

Rosenkvarts, armband

Egenskap: Kärlek till dig själv och andra Detta är den ultimata stenen för villkorslös kärlek som arbetar med hjärtchakrat. Den har en hög energi frekvens men är samtidigt lugnande. Den hjälper till att skapa försoning, förlåtelse och rensar ut negativa energier kring dig. Den skapar harmoni och balans. Rosenkvarts hjälper oss även att lösa upp gamla mönster och ge plats för nya positiva. Den för in kärlek och drar till sig kärlek, och förstärker kärleken i ditt nuvarande förhållanden. Läker hjärtas hjärtesorg, med en mild och rofylld energi. Rosenkvarts initierar även kärleken till oss själva. Den ger lugn och känslomässig förtröstan. Rosenkvartsen stimulerar kontakten med vårt inre barn, stödjer oskuldsfullhet, sårbarhet och tillit. Den förbinder den andliga dimensionen med kärleken och ger oss kärlek utan villkor och krav. Chakra: Hjärta, Navel och Bas. Övrig information om armbandet. Elastiskt armband Kristallerna plockas slumpvis och kan variera sig i form från det på fotot. Tänk på att stenar är en produkt av naturen och är inte helt släta eller fria från sprickor. Alla stenar säljes i befintligt skick. Storlek, form, färgskiftningar och kvalitet kan variera från gång till gång. Sprickbildningar o.dyl. hör till och det är inte något som är fel på varan eller orsak till reklamation. Vi strävar dock alltid efter att skicka en så fin sten som möjligt.

150,00 kr

Fluorit, armband

Egenskap: Koncentration, flow och kreativitet Fluorit hjälper oss till koncentration, att se både verklighet och sanning bakom illusionen och både ta in och agera på information utifrån ett objektivt ställningstagande. Den stimulerar även kreativitet.  Denna sten medför ett högt beskydd och är användbar vid grundning och för att föra in harmoni i ditt liv. Fluorit ökar möjligheterna, din intuition och skapar en direkt koppling till universum och andligheten.  Använd denna sten för att rena din aura och beskydda den från att attackeras av negativa energier. Fluorit hjälper oss även att rensa i vårt huvud och få mer flow på de positiva tankarna. Fluorit höjer ditt medvetande, ger klarhet och möjlighet att behålla ditt lugn även under kaotiska förhållanden. Denna sten bör renas ofta. Övrig information om armbandet.  Elastiskt armband  Regnbågsfluorit som finns på detta armband har en blandning av alla fluoritfärger, såsom transparent, lila, blå, grön, och gul.  Stjärntecken: Fiskarna och Stenbocken

150,00 kr

Blå Opal

Blå Opal hjälper dig återfå glädjen i ditt liv.  Det är dags nu att låta hjärtat få tala. Denna sten vill bidra med självförtroende, mod att gå för det vi vill och uttrycka vårt hjärtas röst.  Vill du ge någon en lyckospark i baken, en uppmuntran att följa sin längtan, ett stöd att våga följa sitt hjärta. Ge den personen en blå opal! Blå opal beskyddar speciellt vid andliga resor och astral resor och fysiskt sägs den balansera ämnesomsättningen, hjälpa till med upptagning av mineral och järn och bekämpa trötthet. Chakra: Hals och Hjärta. Kristallerna plockas slumpvis och kan variera sig i form från det på fotot. Tänk på att stenar är en produkt av naturen och är inte helt släta eller fria från sprickor. Alla stenar säljes i befintligt skick. Storlek, form, färgskiftningar och kvalitet kan variera från gång till gång. Sprickbildningar o.dyl. hör till och det är inte något som är fel på varan eller orsak till reklamation. Vi strävar dock alltid efter att skicka en så fin sten som möjligt.

70,00 kr

Rosa Opal, slipad platta

Egenskap: Hopp och förströstan Rosa opal är en sten för hjärtat. Den hjälper dig att få kontakt med dina känslor på ett mjukt och försiktigt sätt. Rosa opal är en sten för inre frid och för att läka nära relationer och intimitet. Du kan våga älska igen. Det är en bra sten att använda när du mediterar för att ta fram medkänsla och healing av smärtsamma minnen, speciellt i relationer. Kristallerna plockas slumpvis och kan variera sig i form från det på fotot. Tänk på att stenar är en produkt av naturen och är inte helt släta eller fria från sprickor. Alla stenar säljes i befintligt skick. Storlek, form, färgskiftningar och kvalitet kan variera från gång till gång. Sprickbildningar o.dyl. hör till och det är inte något som är fel på varan eller orsak till reklamation. Vi strävar dock alltid efter att skicka en så fin sten som möjligt.

85,00 kr

Rosa Opal, trumlad

Egenskap: Hopp och förströstan Rosa opal är en sten för hjärtat. Den hjälper dig att få kontakt med dina känslor på ett mjukt och försiktigt sätt. Rosa opal är en sten för inre frid och för att läka nära relationer och intimitet. Du kan våga älska igen. Det är en bra sten att använda när du mediterar för att ta fram medkänsla och healing av smärtsamma minnen, speciellt i relationer.  Kristallerna plockas slumpvis och kan variera sig i form från det på fotot. Tänk på att stenar är en produkt av naturen och är inte helt släta eller fria från sprickor. Alla stenar säljes i befintligt skick. Storlek, form, färgskiftningar och kvalitet kan variera från gång till gång. Sprickbildningar o.dyl. hör till och det är inte något som är fel på varan eller orsak till reklamation. Vi strävar dock alltid efter att skicka en så fin sten som möjligt.

65,00 kr

Lepidolit, No worry stone

Lepidolit egenskaper: Ångestdämpande, balans, sömn Stärker din tilltro till livet - känslomässig healare. Hjälper dig att förändra gamla negativa mönster och tankar. Hjälper dig att tro på att allt kommer att bli till det bästa! Balanserande och lugnande för ditt inre. Lepidolit innehåller nämligen litium som används bland annat i ångestdämpande mediciner. Den kan hjälpa till att lätta på ångest och främja sömnen. Denna kristall sägs också kunna transportera viktiga meddelanden från universum till dina drömmar. Lepidolit förbättrar också kommunikationen med dina andliga guider. Lepidolit är bra att använda vid meditation. Lepidolit hjälper till vid stress och depression. No Worry stones med dess form är härliga att ha i handen under meditation eller i fickan att ha som trygghet att hålla i. Kristallerna plockas slumpvis och kan variera sig i form från det på fotot. Tänk på att stenar är en produkt av naturen och är inte helt släta eller fria från sprickor. Alla stenar säljes i befintligt skick. Storlek, form, färgskiftningar och kvalitet kan variera från gång till gång. Sprickbildningar o.dyl. hör till och det är inte något som är fel på varan eller orsak till reklamation. Jag strävar dock alltid efter att skicka en så fin kristall som möjligt. <3

100,00 kr

Pyrit, trumlad

Tung trumlad mäktig Pyrit. Egenskap: Styrka, beskydd, framgång, kreativitet, manifestering, viljestyrka och självförtroende. Pyrit är en sten för beskydd. Bär den på dig när du är på farligt uppdrag eller när du är omgiven av negativ energi. Pyrit är extremt jordande och är en fantastisk "antistress"-sten. Den skyddar även mot kontrollerande individer som kritiserar och manipulerar i både affärer, arbetsliv, familjeförhållanden och i kärleksförhållanden. Den skyddar också mot kronisk trötthet och utmattningssymptom. Pyrit inspirerar och stärker kreativiteten genom dess perfekta och harmoniska jordande symmetri. Den stärker ambitionsnivån, engagemanget och uthålligheten. Det är en supersten för studenter. Pyrit ökar ledarskapsförmågan och ökar känslan av självvärde för kvinnor. För män skapar den en ökad maskulinitet och stärker sexualdriften. Stjärntecken: Lejonet Chakra: Solar plexus och Navel Kristallerna plockas slumpvis och kan variera sig i form från det på fotot. Tänk på att stenar är en produkt av naturen och är inte helt släta eller fria från sprickor. Alla stenar säljes i befintligt skick. Storlek, form, färgskiftningar och kvalitet kan variera från gång till gång. Sprickbildningar o.dyl. hör till och det är inte något som är fel på varan eller orsak till reklamation. Vi strävar dock alltid efter att skicka en så fin sten som möjligt.

70,00 kr

Auralite 23

Egenskap: Andligt helande verktyg. Förstärker kontakt med dina skyddsänglar och ditt högre Jag. Auralite-23 är en enormt kraftfull kristall med väldigt hög vibration. Detta är en mycket gammal mineral, ca 1,2 miljarder år. Denna kristall innehar energierna från 23 olika jordelement och mineraler. Det är som att ha 23 kristaller i en. (Den innehåller mineraler från främst Ametist, Citrin och Grön kvarts, men även spår av Titan, Cacoxenit, Lepidokrosit, Ajoit, Hematit, Magnetit, Pyrit, Goetit, Pyrolusit, Guld, Silver, Platina, Nickel, Koppar, Järn, Limonit, Svalerit, Covvelit, Kalkopyrit, Gialit, Epidot, Bornit, Rutil och Malakit. ) Auralite-23 sägs förstärka kontakten med vårt högre Jag och våra skyddsänglar. Den sägs också förstärka helandet av både själslig och känslomässig karaktär och hjälpa till att släppa på karmiska mönster och ditt inre barn. Auralite-23-kristaller är mycket sällsynta och svåra att hitta, det är en nyupptäckt kanadensisk pärla och energisten som kan hjälpa oss med personlig kraft, kanalisering, självacceptans, självförtroende, helande energi för empatier, balanserande energi för förnyelse & föryngring.  Fysiskt sägs det att den hjälper till mot huvudvärk, muskelsmärta, Auralite 23 verkar ha en agenda för att hjälpa oss i vår andliga utveckling och i utvecklingen av vår medvetna medvetenhet. Dessa kristaller spelar en mycket viktig roll i omvandlingen av vår Moder Jord och hennes varelser.  Mer än någonsin verkar det som om människor blir medvetna om sina psykiska gåvor, har möten med andra dimensionella varelser eller guider, överskrider gränserna för tid och rum och utforskar djupet i det mänskliga medvetandet.  Vårt universum har tillhandahållit många fantastiska verktyg för att hitta vårt sätt. Auralite-23 är ett sådant verktyg.  Kristallerna plockas slumpvis och kan variera sig i form från det på fotot. Tänk på att stenar är en produkt av naturen och är inte helt släta eller fria från sprickor. Alla stenar säljes i befintligt skick. Storlek, form, färgskiftningar och kvalitet kan variera från gång till gång. Sprickbildningar o.dyl. hör till och det är inte något som är fel på varan eller orsak till reklamation. Vi strävar dock alltid efter att skicka en så fin sten som möjligt.

190,00 kr

Golden Healer, rå

Egenskap: Healing, lugn för sinne och själ Golden Healer är en riktigt mästar kristall i healing, Om du har svårt att varva ner och ge dig själv för en meditation... då är Golden Healer din bästa vän. Golden Healar har mycket höga vibrationer. Energin är kraftfull såväl som lugnande. Förstärker din egen energi, och underlättar kommunikation andra sfärer och dimensioner. Den är en kraftfull healing kristall som låter det gyllene ljuset från universum flöda in i kroppen, renar och rensar kroppen och auran från energiblockeringar. Den balanserar dina chakran och lugnar ditt sinne och din själ. Om du känner dig stressad eller ångestladdad är det den här kristallen du ska ta fram och hålla i din hand. Golden healer kallas även hematoid kvarts. Kristallerna plockas slumpvis och kan variera sig i form från det på fotot. Tänk på att stenar är en produkt av naturen och är inte helt släta eller fria från sprickor. Alla stenar säljes i befintligt skick. Storlek, form, färgskiftningar och kvalitet kan variera från gång till gång. Sprickbildningar o.dyl. hör till och det är inte något som är fel på varan eller orsak till reklamation. Jag strävar dock alltid efter att skicka en så fin sten som möjligt.

70,00 kr

Blå Kalcit, hjärta

Egenskap: Lugnar nervositet, rogivande och ångestdämpande Ett hjärta av Blå kalcit kan användas på många olika sätt. Att ha i handen under meditation, stryka på pannan eller massera kroppen med. Den är även otroligt vacker att ha framme som energiboost i hemmet. Om du har svårt att somna på kvällarna är denna kristall toppen att ha nära. Blå kalcit sänder ut lugn och avkopplande energi samt sägs dämpa ångest. Den är även bra att använda vid trauman eller sorgearbete. Blå kalcit är även bra för minnet och inlärning. Storlek: ca 3-4 cm Kristallerna plockas slumpvis och kan variera sig i form från det på fotot. Tänk på att stenar är en produkt av naturen och är inte helt släta eller fria från sprickor. Alla stenar säljes i befintligt skick. Storlek, form, färgskiftningar och kvalitet kan variera från gång till gång. Sprickbildningar o.dyl. hör till och det är inte något som är fel på varan eller orsak till reklamation. Vi strävar dock alltid efter att skicka en så fin sten som möjligt.<3

160,00 kr

K2

Egenskap: Lugnar och befriar dig från mental stress. Denna sten har en underbar kombination av Azurit och Granit. Den har upptäckts vid foten av K2 världens näst högsta berg.   Azurit har kallats stenen från himmeln och är en härlig sten för tredje ögat och  uppvaknande av själsliga förmågor. Den hjälper dig att befrias från orosmoment, fobier och negativa tankar. Indianer använde Azurit som en helig sten för att tala med andliga indian guider. Azurit är även en kärleksfull sten som för med sig medkänsla för andra. Den uppmuntrar dig samtidigt att tala från hjärtat. Azurit hjälper till att rensa blockeringar speciellt från halschakrat och tredje ögats chakra. Stenen lugnar och befriar dig från mental stress. Använd gärna K2 vid meditation för rensa huvudet för att lättare kunna se och visualisera meddelanden som andevärlden förmedlar. Granit: är en sten för beskydd, den stärker auran och stabiliserar energifältet. Och förstärker den fysiska hälsan, för in rikedom i ditt liv oavsett om det gäller ekonomin eller kärleken. Den är beskyddande, lugnande och balanserande Kristallerna plockas slumpvis och kan variera sig i form från det på fotot. Tänk på att stenar är en produkt av naturen och är inte helt släta eller fria från sprickor. Alla stenar säljes i befintligt skick. Storlek, form, färgskiftningar och kvalitet kan variera från gång till gång. Sprickbildningar o.dyl. hör till och det är inte något som är fel på varan eller orsak till reklamation. Jag strävar dock alltid efter att skicka en så fin sten som möjligt.

75,00 kr

Blå Obsidian

Egenskap: Skydd & Förvandling Kristallerna plockas slumpvis och kan variera sig i form från det på fotot. Tänk på att stenar är en produkt av naturen och är inte helt släta eller fria från sprickor. Alla stenar säljes i befintligt skick. Storlek, form, färgskiftningar och kvalitet kan variera från gång till gång. Sprickbildningar o.dyl. hör till och det är inte något som är fel på varan eller orsak till reklamation. Vi strävar dock alltid efter att skicka en så fin sten som möjligt.

55,00 kr

Rosa Turmalin, trumlad

Egenskaper: Känslomässig healare! Ger en stark positiv känsla, förankring, skydd och förlåtelse Rosa Turmalin står för glädje, lycka, harmoni och kärlek! Starka kärleksfulla & positiva energier som för in kärlek i ditt liv. Denna sten hjälper dig att hålla din kärlek och energi i din aura och gör den ljus och stark. Den hjälper dig att få tillbaka passionen i ditt liv och även mycket bra för att lugna vid stress. Denna sten stödjer dig även att förankra dig i jorden och ger både styrka, förståelse och kärlek samtidigt. Den är skyddande, speciellt för ditt hjärta och hälper dig att komma närmre dig själv och förlåta dig själv. Kristallerna plockas slumpvis och kan variera sig i form från det på fotot. Tänk på att stenar är en produkt av naturen och är inte helt släta eller fria från sprickor. Alla stenar säljes i befintligt skick. Storlek, form, färgskiftningar och kvalitet kan variera från gång till gång. Sprickbildningar o.dyl. hör till och det är inte något som är fel på varan eller orsak till reklamation. Jag strävar dock alltid efter att skicka en så fin kristall som möjligt. <3

80,00 kr

Röd Kalcit, rå

Egenskap:  Grundande, Glädje & Energi Röd Kalcit är en sten som ökar din energi, tillför glädjen i livet. Den är starkt grundande och beskyddande. Den beskyddar dina känslomässiga sfärer och hjälper dig att lyssna, och släppa taget om oro och otålighet. Den Röda Kalciten sägs också vara en perfekt kristall för dig som är gravid. Kristallerna plockas slumpvis och kan variera sig i form från det på fotot. Tänk på att stenar är en produkt av naturen och är inte helt släta eller fria från sprickor. Alla stenar säljes i befintligt skick. Storlek, form, färgskiftningar och kvalitet kan variera från gång till gång. Sprickbildningar o.dyl. hör till och det är inte något som är fel på varan eller orsak till reklamation. Vi strävar dock alltid efter att skicka en så fin sten som möjligt.

75,00 kr

Låt kristallerna vägleda dig, orakelkort

Denna härliga kortlek består av 44 kristallkort med ett budskap från kristaller. Vid varje budskap från just den kristallen står även en vägledande/självrannsakande fråga. Till kortleken kommer det även ett informationskort som beskriver hur du kan använda kortleken. Text & bild: Gitte Liljekvist

295,00 kr

Howlit, hänge

Egenskap: Minskar oro, stress och spänningar. Howlit är en underbar sten att använd när man behöver minska oron, spänningar och stress. Den lugnar och lindrar känslor, överaktiva sinnen och hjälper dig få en djup och avslappnande sömn. Den ger klarhet, absorberar ilska och negativ energi. Att Meditera med Howlit kan hjälpa en att ansluta till de högre sfären, tillåtande en högre kommunikation på de högre frekvenserna. Det sägs att den kan balansera känslor. Stjärntecken: Tvillingarna Chakra: Hjässan Stenarna plockas slumpvis och kan variera sig i form från det på fotot. Tänk på att stenar är en produkt av naturen och är inte helt släta eller fria från sprickor. Alla stenar säljes i befintligt skick. Storlek, form, färgskiftningar och kvalitet kan variera från gång till gång. Sprickbildningar o.dyl. hör till och det är inte något som är fel på varan eller orsak till reklamation. Vi strävar dock alltid efter att skicka en så fin sten som möjligt.

100,00 kr

Turmalinkvarts, hänge

Egenskap: Grundande, tar bort negativa energier, rädsla och oro.  Denna kristall innehåller en kombination av bergkristall och svart turmalin. En superhärlig kristall som både grundar dig och ger en hög vibration som stärker din energi och ditt medvetande. Turmalinkvarts är super för att balansera Yin och Yang energierna. Den renar din aura och energier i rum och på saker. Svart Turmalin är bra för att blockera och ta bort negativa energier, rädslor, oro mm. Bergkristall är känd som en healing mästare. Den ökar din andliga tillväxt.  Kombinationen av Bergkristall och Svart Turmalin skapar en kraftfull kompanjon i din andliga tillväxt. Stenarna plockas slumpvis och kan variera sig i form från det på fotot. Tänk på att stenar är en produkt av naturen och är inte helt släta eller fria från sprickor. Alla stenar säljes i befintligt skick. Storlek, form, färgskiftningar och kvalitet kan variera från gång till gång. Sprickbildningar o.dyl. hör till och det är inte något som är fel på varan eller orsak till reklamation. Vi strävar dock alltid efter att skicka en så fin sten som möjligt.

150,00 kr

Fluorit rå, (S)

Egenskap: Koncentration, flow och kreativitet Fluorit medför ett högt beskydd, användbart vid grundning och för in harmoni i ditt liv. Fluorit ökar möjligheterna, intuition och skapar en direkt koppling till universum och andligheten. Renar din aura och beskyddar den från att attackeras av negativa energier. Höjer ditt medvetande, klarhet och möjlighet att behålla ditt lugn även under kaotiska förhållanden. Den är även en högt beskyddande och stabiliserande sten, grundande och harmoniserande på andliga energier. Ökar dina intuitiva förmågor & är en mycket populär sten bland energihealers då den renar auran från tunga energier. Bör renas ofta. Stjärntecken: Fiskarna och Stenbocken Kristallerna plockas slumpvis och kan variera sig i form från det på fotot. Tänk på att stenar är en produkt av naturen och är inte helt släta eller fria från sprickor. Alla stenar säljes i befintligt skick. Storlek, form, färgskiftningar och kvalitet kan variera från gång till gång. Sprickbildningar o.dyl. hör till och det är inte något som är fel på varan eller orsak till reklamation. Jag strävar dock alltid efter att skicka en så fin kristall som möjligt. <3

50,00 kr

Lepidolit, trumlad

Lepidolit egenskaper: Ångestdämpande, balans, sömn Stärker din tilltro till livet - känslomässig healare. Hjälper dig att förändra gamla negativa mönster och tankar. Hjälper dig att tro på att allt kommer att bli till det bästa! Balanserande och lugnande för ditt inre. Lepidolit innehåller nämligen litium som används bland annat i ångestdämpande mediciner. Den kan hjälpa till att lätta på ångest och främja sömnen. Denna kristall sägs också kunna transportera viktiga meddelanden från universum till dina drömmar. Lepidolit förbättrar också kommunikationen med dina andliga guider. Lepidolit är bra att använda vid meditation. Lepidolit hjälper till vid stress och depression.  Kristallerna plockas slumpvis och kan variera sig i form från det på fotot. Tänk på att stenar är en produkt av naturen och är inte helt släta eller fria från sprickor. Alla stenar säljes i befintligt skick. Storlek, form, färgskiftningar och kvalitet kan variera från gång till gång. Sprickbildningar o.dyl. hör till och det är inte något som är fel på varan eller orsak till reklamation. Jag strävar dock alltid efter att skicka en så fin kristall som möjligt. <3

60,00 kr

Aqua Aura

Egenskap: Läker auran och ger lugn Aqua Aura Kvarts är klara kvartskristaller som utsatt för ånga med äkta guld vid mycket hög temperatur vilket gör att guldatomerna smälter in i kristallen. Detta skapar en himmelsblå kristall med ett subtilt regnbågsskimmer. Fantastiskt vackra! Aqua aura är känd för att förstärka intuition och kommunikation, samtidigt som den är lugnande. En sten som funkar i alla sammanhang. Den har en hög, intensiv vibration som används för att förbättra healingförmågan även hos andra kristaller och en potent sten när den används för aktivering av alla chakrana. Aqua Aura är lugnande och läker auran. Den har en lugn och avkopplande effekt på den emotionella kroppen och är enastående för att frigöra negativitet och stress. Den är särskilt stimulerande för halschakrat, vilket förbättrar förmågan att uttrycka känslor på ett konstruktivt, positivt sätt och uppmuntrar sanningsenlig kommunikation som kommer från hjärtat. Aqua Aura aktiverar själens energi, frigör sinnet från begränsning och skapar utrymme för något nytt. Det fördjupar den spirituella förmågan, och kan vara ett hjälpmedel för medveten kanalisering och alla typer av interdimensionell kommunikation. Aqua Aura skyddar mot psykiska angrepp och energidränering. Den ger ett djupt lugn under meditation och öppnar portar till änglarna. Vikt 27 gram

730,00 kr

Fluorit, rå (L)

Egenskap: Koncentration, flow och kreativitet Fluorit medför ett högt beskydd, användbart vid grundning och för in harmoni i ditt liv. Fluorit ökar möjligheterna, intuition och skapar en direkt koppling till universum och andligheten. Renar din aura och beskyddar den från att attackeras av negativa energier. Höjer ditt medvetande, klarhet och möjlighet att behålla ditt lugn även under kaotiska förhållanden. Den är även en högt beskyddande och stabiliserande sten, grundande och harmoniserande på andliga energier. Ökar dina intuitiva förmågor & är en mycket populär sten bland energihealers då den renar auran från tunga energier.  Bör renas ofta. Stjärntecken: Fiskarna och Stenbocken

95,00 kr