Jag som driver Be You Sweden heter Sofia Roos Forssell. Jag startade företaget 2009 när jag utbildade mig till diplomerad mental tränare på Humanova i Stockholm.

Efter en längre paus så är jag nu igång igen med massa nya ideer och inspiration från åren som gått.  

Födslarna av mina barn har gett mig erfarenheter och drömmar att utbildade mig till doula 2019. Min vision som doula är att ge föräldrar en trygg och lugn förlossning på deras villkor när deras barn kommer till världen.

Mina djur jag skaffat mig under dessa år har visat mig den effekt det ger att vara nära djur, vilken motivation och vilken ro dom samtidigt kan ge en människa. Detta sporrade mig att starta igång utbildningen tillsammans med vår hund Bosse till att bli besöks- och terapihund samt skolhund

Vardagen med mina barn har gett mig inspiration till att ge barn en oas av lugn i alla intryck och information som samhället idag ger oss. Jag är utbildad barnyogaledare och håller grupper både enskilt och på skolor. Min dröm är att alla skolor skulle ta in barnyoga och mindfulness på schemat. Så att alla barn får chansen till en bra grund för resten av livet. En bra grund att stå på och kunna ta till när livet tar fart och det ibland stormar. 

Min idé med mindfulness i naturen som jag också erbjuder, även kallat skogsbad är något jag själv fick uppleva när livet stormade ett tag. Naturen ger oss vila och tillit. Den tar oss tillbaka till vårt ursprung. Vår hjärna får vila och vi kan bada i ljud och dofter som inte tar av vår hjärnkraft. Det vill jag sprida till andra.

Tillsamman med samarbetspartners arrangerar jag kurser i återhämtning och stresshantering nära djur och natur. Håll gärna utkik på hemsidan eller min instagram @doula.beyousweden för information om när nya tillfällen dyker upp.

Webbshopen med kristaller öppnades sommaren 2019. Jag har haft kristaller i mitt liv sen tidiga tonår och har sen dess alltid dragits till stenar av olika slag. På senare år har jag fördjupat min kunskap om kristaller och ädelstenar och vill så gärna sprida dessa vibrationer vidare till andra. Besök webbshoppen för att känna in just vilken sten som talar till dig idag. 

I webbshoppen finns också rebozos som jag använder mig av i mitt yrke som doula. Detta är handvävda mexikanska sjalar som sen många år använts av både barnmorskor, doulor och mödrar som hjälp och smärtlindring. Dom är magiskt vackra och har även fått flytta ut hemma hos mig som vackra plädar. Rebozon är även superhärlig som bärsjal till ditt barn.

I februari 2020 öppnades min alldeles egna butik. En dröm som gick i uppfyllelse! Butik Kalcit på Storängsvägen 11 c i Åkersberga.


Varmt välkommen in i Be You Sweden's värld!

/ Sofia