Gravidyoga


När Coronaviruset börjat lugna sig så planera jag att starta en kurs i gravidyoga hos nya toppfräscha yogastudion "Lilla Ro" i Åkersberga.

Antal tillfällen: 5 st

Pris: 1500kr

Ett av tillfällena på kursen är din partner/stödperson välkommen att delta. Under detta tillfälle kommer jag berätta om vissa verktyg som jag som doula använder innan och under en förlossning, samt att jag kommer hålla en workshop i Aktiv Baby* för er.

För att anmäla ditt intresse till kursen fyll i blanketten nedan 

Adress: Yogastudion Lilla Ro, Tunavägen 32, Tunagård station i Åkersberga. www.lillaroyoga.seOm gravidyoga

Med sköna och mjuka rörelser med stort fokus på andning, avslappning, koncentration och uthållighet ger denna kurs dig tillfälle att landa i din graviditet och ökar välbefinnandet både för dig och ditt barn. 

Vi utför en lugn förlossningsförberedande yoga med mycket avslappning och vila. Yoga är ett fantastiskt sätt att förbereda sig både mentalt och fysiskt inför födseln av ditt barn, dessutom ger den fördelar under din graviditet så som bättre sömn, minskat illamående och mjukare i ligament och muskler. Många yogaövningarna vi går igenom är även väldigt sköna att använda under förlossningen.

Det går jättebra att träna gravidyoga under hela graviditeten. Du kan boka kursen oavsett i vilken vecka du befinner dig i. Om du skulle ha några komplikationer såsom rygg- eller bäckenrelaterade besvär så hjälper jag dig att anpassa övningarna. 

En kurs består av 5 klasser á 75 minuter. Jag är utbildad gravidyogalärare hos Atmajyoti Yoga i Stockholm samt diplomerad doula och Aktiv Baby-instruktör *. 

All gravidyoga sker under eget ansvar.


* Aktiv Baby handlar om att skapa balans mellan livmoder, bäcken, muskler och ligament. Detta görs genom att den gravida gör enkla övningar ensam eller tillsammans med någon. När det finns balans skapas mer plats och bebisen lägger sig därmed i en optimal position inne i livmodern vilket förenklar förlossningsförloppet.


Vill du veta mer, eller lämna intresseanmälan för kommande gravidyogakurs? 

Fyll i dina uppgifter här så kontaktar jag dig.