Det händer så mycket just nu

20.12.2019

Nu ska det bli skönt med lite julledighet. Det är tufft att både ha ett "vanligt" jobb och samtidigt försöka få sin egen verksamhet att växa och bli det man drömmer om. Nu ska det bli skönt i jul att enbart koncentrera mig på mitt egna.. och min familj så klart! :)

Igår satte vi namnet på butiken och det känns så himla bra! Det har legat och guppat i mig länge det namnet och nu när vi bestämde oss för det så känns det helt rätt. Vi hade en lång lista med förslag... men det ska ju funka med så mycket. 

Så nu blir det arbete med att ta fram logga, typsnitt, skyltar till butiken, måla lokalen, lägga golv som kommer på måndag, inreda, bygga disk. Hjälp.. den här julen kommer att gå fort känner jag. Men allt är otroligt kul!

I morgon ska jag och min backup doula för detta uppdraget åka på församtal till en blivande mamma. Ska bli så mysigt att träffa den blivande mamman igen. Hon ville att min hund Bosse skulle följa med så då får han göra det ;)

På söndag står jag på julmarknad på en yoga studio här i Åkersberga som heter Lilla Ro. Det ska blir riktigt mysigt. Min dotter kommer vara med och berätta om kristallerna. Hon älskar dessa magiska stenar och kan nästan mer än mig om dom ;)

Med mig dit har jag en massa som kommer att finnas i butiken sen som inte finns i webbshopen än. Så vill ni ha förtur på dessa kristaller så kom och hälsa på på söndag! Mellan kl 13-16 är jag där. Adress är : Tunavägen 32, Åkersberga.


// Sofia