Mindfulness i Naturen - prova på gratis!

Lördagen den 8/6 kl 10:00 bjuder jag in till att gratis prova på mindfulness i naturen här i Åkersberga. Under 1 h kommer alla dina sinnen att få "bada" i lugnet som naturen och skogen ger.

Anmälan och för mer information:

maila till fia.beyou@gmail.com

Jag behöver din anmälan innan fredagen 7/6

Mer information om vad jag vill ge Dig denna förmiddag:

Naturen ger oss energi och vila, i en naturlig miljö blir vi närvarande. Naturen ställer inga krav och tar inte av vår hjärnkraft. Raka motsatsen till en vardag i stress och i en urban miljö.

Man kan se detta tillfälle som en liten vandring, ett varande i lugnt tempo. Jag kommer jag hjälpa dig att öppna upp dina sinnen, sänka tempot i din kropp samt att känna in en djupare naturupplevelse.🌿🌾🌷

Vi kommer stanna upp och lära oss om vad vårt sinne behöver för att kunna sortera och må bra i ett samhälle som går snabbt. Vi kommer att stanna upp även om vi är i rörelse, men även sätta oss mitt bland blåbärsris 🌿 eller på en stubbe eller sten och känna in allt runt omkring oss och i oss.

Forskning visar att när vi återvänder till vår ursprungliga miljö regleras blodtrycket, stresshormonerna minskar och vi blir mer kreativa..

Är du sugen på att se vad mindfulness i naturen kan ge dig? Lämna stress och tankar på parkeringen och följ med in i skogen och hitta ditt inre lugn och din inre kompass.

Kom och prova på en gratis mindfulnessupplevelse med Be You.

🕙 När: Lörd 8/6 kl 10:00-11:00

🌍 Var: Söraspåret i Åkersberga, vi samlas kl 10:00 på parkeringen i slutet av Fjärilsvägen.

Ta gärna med dig sitt- eller liggunderlag i en ryggsäck, samt stavar om du gillar att gå med det.

🌷Varmt välkommen!🌷