Företagskurs

i återhämtning & stresshantering med 

inslag av yoga, mindfulness och natur 

Vill du erbjuda din personal utbildning i att finna balans i sitt liv? Vetskap om återhämtningens viktiga del i ett tight vardagspussel kan gynna en organisation långsiktigt, samt att det får din personal att må bra inifrån sin innersta kärna.

I lugn och naturmysig miljö får ni som grupp verktyg, tips, reflektera tillsammans, lugna yogaövningar, meditationer samt naturbad.

Denna kurs görs i samarbete med den holistiska livscoachen, mentorn inom stress & utmattning och yogaläraren Ulrika Petré som driver Naturlig stresshantering Helheten AB.  Vi vill med hjälp av ett holistiskt synsätt skapa förutsättningar att förändra deltagarnas nuvarande situation och hjälpa dom att bättre hantera yttre och inre stress. 

Detta är en chans för er som företag att fylla på kunskap inom stresshantering, återhämtning och finna ro i en vacker naturnära miljö.


Kurserna hålls i båthuset nere vid bryggan på Runö Möten & Events. Båthuset är en mysig och naturlig miljö som vi försökt inreda till en härlig plats för återhämtning och reflektion. 

Pris 950 kr / person. (I priset inkluderas lunch och eftermiddagsfika)


Då vi är i naturnära miljö kan det vara lite kyligt så det är bra om ni klär er i varma och mjuka kläder. Vi har filtar, te och sköna yogamattor att erbjuda.


Kursupplägg

Kl 10:00   Samling vid stora parkeringen på Runö Möten & Events

Kl 10:15    Naturbad ute på Runö Natureservat - vi lär oss med hjälp av naturen stilla vårt sinne och känna in takt och balans naturen skapat. Har vi tur får vi besök av ett får eller en ko under vår meditation på plats där ute.

Kl 11:30  Lunch uppe på konferensanläggningen.

Kl 12:30 Föreläsning och diskussion i Båthuset vid båtbryggan.

KL 14:00 Gemensam lugn form av yoga

KL 15:00 Avslut och reflektion

Dagen avslutas ca 15:30


Vårt upplägg följer en röd tråd, allt för att stödja dig i din stresshantering och det är därför tänkt som en kurs där man följs åt vid 6 tillfällen med start den 3 oktober.

Mellan kurstillfällena är det en fördel om du vill prova på våra övningar i vardagen för att skapa balans, hitta kraft, fokus, inre ro och glädje.

Kursdatum: Torsdag 3/10, 10/10, 17/10, 24/10, 31/10 och 7/11 

Tid 18:00-19:30

Pris 1 500 kr inkl moms.

Vi bjuder på te och frukt

(Anmälan är bindande men går att överlåta till annan person.)


Hur anmäler jag mig?

Maila: fia.beyou@gmail.com eller fyll i formuläret längre ner på denna sida - ange namn och telefonnummer.

Betalning sker till bg.nr 639-6410 eller swish.nr 1230251900 senast den 27/9. 

Genom betalning säkrar du din plats. Vid betalning ange ditt namn så vi kan matcha betalning mot anmälan. Sista anmälningsdag är 30/9.

Varmt välkommen! 

Önskar Ulrika och Sofia

www.naturligstresshantering.se & www.beyousweden.com


Kursanmälan Båthuset

Vi bekräftar din bokning via mail

Hitta till Båthuset på Runö Möten & Events