Gravidyoga

Kurs i gravidyoga hos Butik Kalcit. 

Antal tillfällen: 5 st (varav 1 tillfälle är workshop där din partner/stödperson är välkommen.) 

Datum:
13/9   kl 16:00-17:15
20/9 kl 16:00-17:15
27/9 kl 17:00-18:15  OBS annan tid!
4/10 kl 16:00-17:15  Workshop med partner/stödperson
11/10 kl 16:00-17:15

Adress: Butik Kalcit, Storängsvägen 11c, Åkersberga

Pris: 1500kr

Exklusivt för mina gravidyogakurser är att ett av tillfällena är din partner/stödperson välkommen att delta. Under detta tillfälle kommer jag berätta om verktyg jag som doula använder innan och under en förlossning. Verktyg som ni kan få med i er verktygslåda inför den kommande förlossningen. Jag kommer även under detta tillfälle hålla en workshop i Aktiv Baby* för er. <3

För att anmälan: Maila sofia@butikkalcit.se eller fyll i formuläret längre ner på sidan.Om gravidyoga

Med sköna och mjuka rörelser med stort fokus på andning, avslappning, koncentration och uthållighet ger denna kurs dig tillfälle att landa i din graviditet och ökar välbefinnandet både för dig och ditt barn. 

Vi utför en lugn förlossningsförberedande yoga med mycket avslappning och vila. Yoga är ett fantastiskt sätt att förbereda sig både mentalt och fysiskt inför födseln av ditt barn, dessutom ger den fördelar under din graviditet så som bättre sömn, minskat illamående och mjukare i ligament och muskler. Många yogaövningarna vi går igenom är även väldigt sköna att använda under förlossningen.

Det går jättebra att träna gravidyoga under hela graviditeten. Du kan boka kursen oavsett i vilken vecka du befinner dig i. Om du skulle ha några komplikationer såsom rygg- eller bäckenrelaterade besvär så hjälper jag dig att anpassa övningarna. 

En kurs består av 4 klasser á 75 minuter samt 1 workshop näst sista tillfället. 

Jag är utbildad gravidyogalärare hos Atmajyoti Yoga i Stockholm samt diplomerad doula och Aktiv Baby-instruktör *. 

All gravidyoga sker under eget ansvar.


* Aktiv Baby handlar om att skapa balans mellan livmoder, bäcken, muskler och ligament. Detta görs genom att den gravida gör enkla övningar ensam eller tillsammans med någon. När det finns balans skapas mer plats och bebisen lägger sig därmed i en optimal position inne i livmodern vilket förenklar förlossningsförloppet.


ANMÄLAN GRAVIDYOGAKURS 5 GÅNGER INKL 1 AKTIV BABY WORKSHOP