Be You bloggen 

En blogg om doulaskap, återhämtning, barnyoga, terapihunden Bosse och kristaller 


Förra veckan publicerade Yogobe ett inlägg jag skrivit rörande vikten av trygghet och lugn under sin förlossning. Att yoga och meditation kan ge en fin och bra grund att stå på för att kunna hitta detta lugn under förlossningen. Superkul att dom var så intresserade och öppna för att höra hur jag som doula jobbar och vilka verktyg jag använder....

Nu ska det bli skönt med lite julledighet. Det är tufft att både ha ett "vanligt" jobb och samtidigt försöka få sin egen verksamhet att växa och bli det man drömmer om. Nu ska det bli skönt i jul att enbart koncentrera mig på mitt egna.. och min familj så klart! :)

Nu äntligen har jag kunnat planera in en ny barnyogakurs. Den kommer äga rum i vår nya butik/kurslokal här i Åkersberga. Kursstart är 5/2 2020. Den har redan börjat bokas på men det finns några platser kvar.

Idag har jag släpp min nya tjänst som Aktiv Baby instruktör. Nu finns all information ni behöver veta rörande Aktiv Baby under tjänster här på min hemsida. Är du intresserad av att boka eller veta mer angående Aktiv Baby fyll i formuläret där så kontaktar jag dig.

I helgen gick jag en utbildning till att bli Aktiv Baby instruktör för Xana De Silva. Vi var inbjudna till Doulastudion i Bromma, det är Doulagruppens fina lokal.

Oxytocinkranen

05.12.2019

Jag skriver ofta när jag beskriver mig själv som doula att jag vill ge födande en trygg förlossning på deras villkor. Men varför är trygghet & lugn så viktigt på förlossningsrummet?


Senaste blogginläggen:

Läs mer om:


Vill du veta mer om någonting jag skrivit om i bloggen? 

Skicka din fråga till mig så svarar jag dig bums! : )