Bergkristall

Andra har även tittat på:

Matra-armband "Tillit" med kristall som du väljer nedan.

Att bära ett mantra-armband ger dig dagligen påminnelse om i vilken riktning du vill i ditt liv. Att känna att allt kommer att bli bra, att allt är bra och att allt är som det ska vara just nu - känna tillit. Det är en sån skön känsla och något vi behöver öva upp oss på. Jag har kommit dit att jag alltid känner tillit till att allt som sker sker av en anledning. Det har gett mig ett stort lugn i min själ. Och en frihet i mitt liv. "Tillit" ett kort matra med stor betydelse. Produktinformation: Pärlor på elastisk tråd med en kristall. Kristaller att välja på är: Rosenkvarts, Bergkristall, Citrin, Aventurin, Turmalin och Ametist.  Ange gärna ditt mått runt handleden, vilken kristall du önskar samt önskefärg så ska jag skapa ett armband som är så anpassat till dig som det bara går. Det går även bra att lägga till eller ändra mantra på armbandet <3

55,00 kr

Ametist, skyddsängel

Egenskap: Förstärker din energi, ger lugn och ro i din själ. Handslipad ängel i rosenkvarts med hänge till halsband. Fin symbol att bära sin skyddsängel runt halsen. Ametist är en högt andlig sten som verkar direkt genom kronchakrat. Den har en stark healing energi, är lugnande, stresslösande och rogivande. Bär den med dig som en skyddande amulett mot negativitet och stress, en naturlig stressbortagare. Den lugnar sinnet och stillar ett överaktivt sinne. Har du svårt att sova så lägg ett kluster vid sängen. Överaktiva barn lugnas av dess vackra energi. Den stärker även ditt andliga jag, och bistår dig i din andliga utveckling. Stenen tar bort negativa energier, och ersätter dem med positiva energier. Ametist är även starkt beskyddande, har läkande och renande krafter. Den har en hög andlig vibration, ökar intuitionen och förstärker dina mediala förmågor. Denna kristall är även bra vid meditation och healing. Ametisten är också en mycket avslappnande sten, sägs vara bra vid insomningsbesvär, hjälpa mot huvudvärk. Bär den med dig eller ställ denna på nattduksbordet för en lugnare sömn då den lugnar sinnet, tankar och känslor. Överaktiva barn lugnas av dess vackra energi. Månadssten: Februari Stjärntecken: Vattumannen, Fiskarna Chakra: Hjässan Kristallerna plockas slumpvis och kan variera sig i form från det på fotot. Tänk på att stenar är en produkt av naturen och är inte helt släta eller fria från sprickor. Alla stenar säljes i befintligt skick. Storlek, form, färgskiftningar och kvalitet kan variera från gång till gång. Sprickbildningar o.dyl. hör till och det är inte något som är fel på varan eller orsak till reklamation. Vi strävar dock alltid efter att skicka en så fin sten som möjligt.

100,00 kr

Ametist rå spets laserformat (S)

Egenskap: Förstärker din energi, ger lugn och ro i din själ. Långa, smala, råa ametist spetsar i laserformat ifrån Bahia, Brasilien. Dessa råa spetsar är ifrån en nyupptäckt gruva i Bahia. Bara där har ametistspetsar denna unika form. Eftersom detta är ett naturmaterial så varierar de i färg och form. Spetsarna är i alla nyanser av lila med ljusare, nästan vita kanter med en slät topp. Ametist är en högt andlig sten som verkar direkt genom kronchakrat. Den har en stark healing energi, är lugnande, stresslösande och rogivande. Bär den med dig som en skyddande amulett mot negativitet och stress, en naturlig stressbortagare. Den lugnar sinnet och stillar ett överaktivt sinne. Har du svårt att sova så lägg ett kluster vid sängen. Överaktiva barn lugnas av dess vackra energi. Den stärker även ditt andliga jag, och bistår dig i din andliga utveckling. Stenen tar bort negativa energier, och ersätter dem med positiva energier. Ametist är även starkt beskyddande, har läkande och renande krafter. Den har en hög andlig vibration, ökar intuitionen och förstärker dina mediala förmågor. Denna kristall är även bra vid meditation och healing. Ametisten är också en mycket avslappnande sten, sägs vara bra vid insomningsbesvär, hjälpa mot huvudvärk. Bär den med dig eller ställ denna på nattduksbordet för en lugnare sömn då den lugnar sinnet, tankar och känslor. Överaktiva barn lugnas av dess vackra energi. Månadssten: Februari Stjärntecken: Vattumannen, Fiskarna Chakra: Hjässan Mått: Small: ca 4-9 gram Medium: ca 10-19 gram Kristallerna plockas slumpvis och kan variera sig i form från det på fotot. Tänk på att stenar är en produkt av naturen och är inte helt släta eller fria från sprickor. Alla stenar säljes i befintligt skick. Storlek, form, färgskiftningar och kvalitet kan variera från gång till gång. Sprickbildningar o.dyl. hör till och det är inte något som är fel på varan eller orsak till reklamation. Vi strävar dock alltid efter att skicka en så fin sten som möjligt.

55,00 kr

Ametist, rå spets i laserformat (M)

Egenskap: Förstärker din energi, ger lugn och ro i din själ. Långa, smala, råa ametist spetsar i laserformat ifrån Bahia, Brasilien. Dessa råa spetsar är ifrån en nyupptäckt gruva i Bahia. Bara där har ametistspetsar denna unika form.  Eftersom detta är ett naturmaterial så varierar de i färg och form. Spetsarna är i alla nyanser av lila med ljusare, nästan vita kanter med en slät topp. Ametist är en högt andlig sten som verkar direkt genom kronchakrat. Den har en stark healing energi, är lugnande, stresslösande och rogivande. Bär den med dig som en skyddande amulett mot negativitet och stress, en naturlig stressbortagare. Den lugnar sinnet och stillar ett överaktivt sinne. Har du svårt att sova så lägg ett kluster vid sängen. Överaktiva barn lugnas av dess vackra energi. Den stärker även ditt andliga jag, och bistår dig i din andliga utveckling. Stenen tar bort negativa energier, och ersätter dem med positiva energier. Ametist är även starkt beskyddande, har läkande och renande krafter. Den har en hög andlig vibration, ökar intuitionen och förstärker dina mediala förmågor. Denna kristall är även bra vid meditation och healing. Ametisten är också en mycket avslappnande sten, sägs vara bra vid insomningsbesvär, hjälpa mot huvudvärk. Bär den med dig eller ställ denna på nattduksbordet för en lugnare sömn då den lugnar sinnet, tankar och känslor. Överaktiva barn lugnas av dess vackra energi. Månadssten: Februari Stjärntecken: Vattumannen, Fiskarna Chakra: Hjässan Mått: Small: ca 4-9 gram Medium: ca 10-19 gram Kristallerna plockas slumpvis och kan variera sig i form från det på fotot. Tänk på att stenar är en produkt av naturen och är inte helt släta eller fria från sprickor. Alla stenar säljes i befintligt skick. Storlek, form, färgskiftningar och kvalitet kan variera från gång till gång. Sprickbildningar o.dyl. hör till och det är inte något som är fel på varan eller orsak till reklamation. Vi strävar dock alltid efter att skicka en så fin sten som möjligt.

85,00 kr

Ametistpärlor - lugnande, lätta att bära med sig

Ametist, egenskaper Ametist är en högt andlig sten som verkar direkt genom kronchakrat. Den har en stark healing energi, är lugnande, stresslösande och rogivande. Bär den på dig som en skyddande amulett mot negativitet och stress, en naturlig stressbortagare. Den stärker även ditt andliga jag, och bistår dig i din andliga utveckling. Stenen tar bort negativa energier, och ersätter dem med positiva energier. Ametist är även starkt beskyddande, har läkande och renande krafter. Den har en hög andlig vibration, ökar intuitionen och förstärker dina mediala förmågor. Denna kristall är även bra vid meditation och healing. Ametisten är också en mycket avslappnande sten, sägs vara bra vid insomningsbesvär, hjälpa mot huvudvärk. Bär den med dig eller lägg under kudden eller på nattduksbordet för en lugnare sömn. Stenen har ett rykte om sig att vara djupt lugnande för tankar och känslor. Månadssten: Februari Stjärntecken: Vattumannen, Fiskarna Chakra: Hjässan Stenarna plockas slumpvis och kan variera sig i form från det på fotot. Tänk på att stenar är en produkt av naturen och är inte helt släta eller fria från sprickor. Alla stenar säljes i befintligt skick. Storlek, form, färgskiftningar och kvalitet kan variera från gång till gång. Sprickbildningar o.dyl. hör till och det är inte något som är fel på varan eller orsak till reklamation. Vi strävar dock alltid efter att skicka en så fin sten som möjligt.

20,00 kr

Ametist, rå - stark healing energi, lugnande

Ametist är en högt andlig sten som verkar direkt genom kronchakrat. Den har en stark healing energi, är lugnande, stresslösande och rogivande. Bär den på dig som en skyddande amulett mot negativitet och stress, en naturlig stressbortagare. Den lugnar sinnet och stillar ett överaktivt sinne. Har du svårt att sova så lägg ett kluster vid sängen. Överaktiva barn lugnas av dess vackra energi. Den stärker även ditt andliga jag, och bistår dig i din andliga utveckling. Stenen tar bort negativa energier, och ersätter dem med positiva energier. Ametist är även starkt beskyddande, har läkande och renande krafter. Den har en hög andlig vibration, ökar intuitionen och förstärker dina mediala förmågor. Denna kristall är även bra vid meditation och healing. Ametisten är också en mycket avslappnande sten, sägs vara bra vid insomningsbesvär, hjälpa mot huvudvärk. Bär den med dig eller lägg under kudden eller på nattduksbordet för en lugnare sömn då den lugnar sinnet, tankar och känslor. Överaktiva barn lugnas av dess vackra energi. Månadssten: Februari Stjärntecken: Vattumannen, Fiskarna Chakra: Hjässan Storlek: ca 2 cm Kristallerna plockas slumpvis och kan variera sig i form från det på fotot. Tänk på att stenar är en produkt av naturen och är inte helt släta eller fria från sprickor. Alla stenar säljes i befintligt skick. Storlek, form, färgskiftningar och kvalitet kan variera från gång till gång. Sprickbildningar o.dyl. hör till och det är inte något som är fel på varan eller orsak till reklamation. Vi strävar dock alltid efter att skicka en så fin sten som möjligt.

60,00 kr

Ametist, spets

Lugnande och stresslösande Ametist är en högt andlig sten som verkar direkt genom kronchakrat. Den har en stark healing energi, är lugnande, stresslösande och rogivande. Bär den på dig som en skyddande amulett mot negativitet och stress, en naturlig stressbortagare. Den stärker även ditt andliga jag, och bistår dig i din andliga utveckling. Stenen tar bort negativa energier, och ersätter dem med positiva energier. Ametist är även starkt beskyddande, har läkande och renande krafter. Den har en hög andlig vibration, ökar intuitionen och förstärker dina mediala förmågor. Denna kristall är även bra vid meditation och healing. Ametisten är också en mycket avslappnande sten, sägs vara bra vid insomningsbesvär, hjälpa mot huvudvärk. Bär den med dig eller lägg under kudden eller på nattduksbordet för en lugnare sömn. Stenen har ett rykte om sig att vara djupt lugnande för tankar och känslor. Att denna sten är extra klar betyder att den mognat ännu längre än de som är lite mer grumliga inuti. Månadssten: Februari Stjärntecken: Vattumannen, Fiskarna Chakra: Hjässan Storlek: ca 3 cm Kristallerna plockas slumpvis och kan variera sig i form från det på fotot. Tänk på att stenar är en produkt av naturen och är inte helt släta eller fria från sprickor. Alla stenar säljes i befintligt skick. Storlek, form, färgskiftningar och kvalitet kan variera från gång till gång. Sprickbildningar o.dyl. hör till och det är inte något som är fel på varan eller orsak till reklamation. Vi strävar dock alltid efter att skicka en så fin sten som möjligt.<3

55,00 kr

Ametistspets, hänge

Lugnande och stresslösande Ametist är en högt andlig sten som verkar direkt genom kronchakrat. Den har en stark healing energi, är lugnande, stresslösande och rogivande. Bär den på dig som en skyddande amulett mot negativitet och stress, en naturlig stressbortagare. Den stärker även ditt andliga jag, och bistår dig i din andliga utveckling. Stenen tar bort negativa energier, och ersätter dem med positiva energier. Ametist är även starkt beskyddande, har läkande och renande krafter. Den har en hög andlig vibration, ökar intuitionen och förstärker dina mediala förmågor. Denna kristall är även bra vid meditation och healing. Ametisten är också en mycket avslappnande sten, sägs vara bra vid insomningsbesvär, hjälpa mot huvudvärk. Bär den med dig eller lägg under kudden eller på nattduksbordet för en lugnare sömn. Stenen har ett rykte om sig att vara djupt lugnande för tankar och känslor. Att denna sten är extra klar betyder att den mognat ännu längre än de som är lite mer grumliga inuti. Månadssten: Februari Stjärntecken: Vattumannen, Fiskarna Chakra: Hjässan Storlek: ca 3 cm Kristallerna plockas slumpvis och kan variera sig i form från det på fotot. Tänk på att stenar är en produkt av naturen och är inte helt släta eller fria från sprickor. Alla stenar säljes i befintligt skick. Storlek, form, färgskiftningar och kvalitet kan variera från gång till gång. Sprickbildningar o.dyl. hör till och det är inte något som är fel på varan eller orsak till reklamation. Vi strävar dock alltid efter att skicka en så fin sten som möjligt.<3

65,00 kr

Ametist rå spets, hänge

Lugnande och stresslösande Ametist är en högt andlig sten som verkar direkt genom kronchakrat. Den har en stark healing energi, är lugnande, stresslösande och rogivande. Bär den på dig som en skyddande amulett mot negativitet och stress, en naturlig stressbortagare. Den stärker även ditt andliga jag, och bistår dig i din andliga utveckling. Stenen tar bort negativa energier, och ersätter dem med positiva energier. Ametist är även starkt beskyddande, har läkande och renande krafter. Den har en hög andlig vibration, ökar intuitionen och förstärker dina mediala förmågor. Denna kristall är även bra vid meditation och healing. Ametisten är också en mycket avslappnande sten, sägs vara bra vid insomningsbesvär, hjälpa mot huvudvärk. Bär den med dig eller lägg under kudden eller på nattduksbordet för en lugnare sömn. Stenen har ett rykte om sig att vara djupt lugnande för tankar och känslor. Att denna sten är extra klar betyder att den mognat ännu längre än de som är lite mer grumliga inuti. Månadssten: Februari Stjärntecken: Vattumannen, Fiskarna Chakra: Hjässan Storlek: ca 3 cm Hänge med borrat fäste Kristallerna plockas slumpvis och kan variera sig i form från det på fotot. Tänk på att stenar är en produkt av naturen och är inte helt släta eller fria från sprickor. Alla stenar säljes i befintligt skick. Storlek, form, färgskiftningar och kvalitet kan variera från gång till gång. Sprickbildningar o.dyl. hör till och det är inte något som är fel på varan eller orsak till reklamation. Vi strävar dock alltid efter att skicka en så fin sten som möjligt.<3

95,00 kr

Ametist - lugnande, trumlad

Ametist, egenskaper Ametist är en högt andlig sten som verkar direkt genom kronchakrat. Den har en stark healing energi, är lugnande, stresslösande och rogivande. Bär den på dig som en skyddande amulett mot negativitet och stress, en naturlig stressbortagare. Den stärker även ditt andliga jag, och bistår dig i din andliga utveckling. Stenen tar bort negativa energier, och ersätter dem med positiva energier. Ametist är även starkt beskyddande, har läkande och renande krafter. Den har en hög andlig vibration, ökar intuitionen och förstärker dina mediala förmågor. Denna kristall är även bra vid meditation och healing. Ametisten är också en mycket avslappnande sten, sägs vara bra vid insomningsbesvär, hjälpa mot huvudvärk. Bär den med dig eller lägg under kudden eller på nattduksbordet för en lugnare sömn. Stenen har ett rykte om sig att vara djupt lugnande för tankar och känslor. Månadssten: Februari Stjärntecken: Vattumannen, Fiskarna Chakra: Hjässan Kristallerna plockas slumpvis och kan variera sig i form från det på fotot. Tänk på att stenar är en produkt av naturen och är inte helt släta eller fria från sprickor. Alla stenar säljes i befintligt skick. Storlek, form, färgskiftningar och kvalitet kan variera från gång till gång. Sprickbildningar o.dyl. hör till och det är inte något som är fel på varan eller orsak till reklamation. Vi strävar dock alltid efter att skicka en så fin sten som möjligt.

50,00 kr

Ametisthjärta - Lugnande sten

Ametist, egenskaper Ametist är en högt andlig sten som verkar direkt genom kronchakrat. Den har en stark healing energi, är lugnande, stresslösande och rogivande. Bär den på dig som en skyddande amulett mot negativitet och stress, en naturlig stressbortagare. Den stärker även ditt andliga jag, och bistår dig i din andliga utveckling. Stenen tar bort negativa energier, och ersätter dem med positiva energier. Ametist är även starkt beskyddande, har läkande och renande krafter. Den har en hög andlig vibration, ökar intuitionen och förstärker dina mediala förmågor. Denna kristall är även bra vid meditation och healing. Ametisten är också en mycket avslappnande sten, sägs vara bra vid insomningsbesvär, hjälpa mot huvudvärk. Bär den med dig eller lägg under kudden eller på nattduksbordet för en lugnare sömn. Stenen har ett rykte om sig att vara djupt lugnande för tankar och känslor. Månadssten: Februari Stjärntecken: Vattumannen, Fiskarna Chakra: Hjässan Denna sten är ca 29,5x30mm Kristallerna plockas slumpvis och kan variera sig i form från det på fotot. Tänk på att stenar är en produkt av naturen och är inte helt släta eller fria från sprickor. Alla stenar säljes i befintligt skick. Storlek, form, färgskiftningar och kvalitet kan variera från gång till gång. Sprickbildningar o.dyl. hör till och det är inte något som är fel på varan eller orsak till reklamation. Vi strävar dock alltid efter att skicka en så fin sten som möjligt.

80,00 kr

Ametist, pyramid

Egenskap: Förstärker din energi, ger lugn och ro i din själ. En pyramidformad kristall förstärker energin och de egenskaper som kristallen har. Genom sin spets riktar den ut energin. Den kan användas till att dra ur negativ energi ur våra chakran och även för att låta positiv energi att komma in. Energin som kommer in genom kristallens spets blir grundad i kristallens bas. Så genom att lägga kristallens bas mot kroppen där respektive chakra är beläget kommer kärleksfull energi in genom kristallens spets in i din kropp. . Pyramidkristaller kan även användas till att ladda andra kristaller och kan också användas vid healing för att höja sin vibration.  Ametist är en högt andlig sten som verkar direkt genom kronchakrat. Den har en stark healing energi, är lugnande, stresslösande och rogivande. Bär den med dig som en skyddande amulett mot negativitet och stress, en naturlig stressbortagare.  Den lugnar sinnet och stillar ett överaktivt sinne. Har du svårt att sova så lägg ett kluster vid sängen. Överaktiva barn lugnas av dess vackra energi. Den stärker även ditt andliga jag, och bistår dig i din andliga utveckling. Stenen tar bort negativa energier, och ersätter dem med positiva energier. Ametist är även starkt beskyddande, har läkande och renande krafter. Den har en hög andlig vibration, ökar intuitionen och förstärker dina mediala förmågor. Denna kristall är även bra vid meditation och healing. Ametisten är också en mycket avslappnande sten, sägs vara bra vid insomningsbesvär, hjälpa mot huvudvärk. Bär den med dig eller ställ denna på nattduksbordet för en lugnare sömn då den lugnar sinnet, tankar och känslor. Överaktiva barn lugnas av dess vackra energi. Månadssten: Februari Stjärntecken: Vattumannen, Fiskarna Chakra: Hjässan Kristallerna plockas slumpvis och kan variera sig i form från det på fotot. Tänk på att stenar är en produkt av naturen och är inte helt släta eller fria från sprickor. Alla stenar säljes i befintligt skick. Storlek, form, färgskiftningar och kvalitet kan variera från gång till gång. Sprickbildningar o.dyl. hör till och det är inte något som är fel på varan eller orsak till reklamation. Jag strävar dock alltid efter att skicka en så fin sten som möjligt. <3

90,00 kr

Ametistdroppe, hänge

Egenskap: Förstärker din energi, ger lugn och ro i din själ. Ametist är en högt andlig sten som verkar direkt genom kronchakrat. Den har en stark healing energi, är lugnande, stresslösande och rogivande. Bär den med dig som en skyddande amulett mot negativitet och stress, en naturlig stressbortagare.  Den lugnar sinnet och stillar ett överaktivt sinne. Har du svårt att sova så lägg ett kluster vid sängen. Överaktiva barn lugnas av dess vackra energi. Den stärker även ditt andliga jag, och bistår dig i din andliga utveckling. Stenen tar bort negativa energier, och ersätter dem med positiva energier. Ametist är även starkt beskyddande, har läkande och renande krafter. Den har en hög andlig vibration, ökar intuitionen och förstärker dina mediala förmågor. Denna kristall är även bra vid meditation och healing. Ametisten är också en mycket avslappnande sten, sägs vara bra vid insomningsbesvär, hjälpa mot huvudvärk. Bär den med dig eller ställ denna på nattduksbordet för en lugnare sömn då den lugnar sinnet, tankar och känslor. Överaktiva barn lugnas av dess vackra energi. Månadssten: Februari Stjärntecken: Vattumannen, Fiskarna Chakra: Hjässan Kristallerna plockas slumpvis och kan variera sig i form från det på fotot. Tänk på att stenar är en produkt av naturen och är inte helt släta eller fria från sprickor. Alla stenar säljes i befintligt skick. Storlek, form, färgskiftningar och kvalitet kan variera från gång till gång. Sprickbildningar o.dyl. hör till och det är inte något som är fel på varan eller orsak till reklamation. Jag strävar dock alltid efter att skicka en så fin sten som möjligt. <3

95,00 kr